Drogba'nın sözlerine Kuyt'tan sert eleştiri

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt’tan, Galatasaraylı Didier Drogba’ya sert eleştiri geldi.

Drogba'nın sözlerine Kuyt'tan sert eleştiri

Hürriyet’in haberine göre, Drogba’nın açıklamalarından rahatsız olan Dirk Kuyt, arkadaşlarıyla konuşup ortak bir açıklama yapılmasını istedi.

Kuyt, şu şekilde konuştu:

“Drogba’nın yaptığı çok yanlış. Irkçılığa karşı tavrını destekliyorum. Arkadaşlarım da destekliyor. Pierre Webo ve Moussa Sow ile ilgili söylediği sözleri de destekliyorum. Açıklamanın ondan sonraki bölümünü çok tehlikeli buluyorum. Drogba kariyerindeki bir oyuncuya hiç yakışmadı. Birkaç kişinin yaptığı olayı Fenerbahçe’ye mâl ediyor. Bunu kim yaptı? Tüm Fenerbahçeliler mi? Dünyaca ünlü oyuncu böyle bir şey söylediği zaman tüm ajanslarda yer bulur. Kasten yapmadıysa çok amatörce buluyorum.”

Ben de mi söyleyeyim? 

Kuyt, Didier Drogba’nın mesajını çok hatalı bulmuştu. Kendisinin de Hollanda’da, İngiltere’de ve tüm Avrupa’da dikkate alınan bir oyuncu olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, bunu kötüye kullanmaktan özenle kaçındığını şu sözlerle ifade etti:

“Beni de dünya kamuoyu takip ediyor. Ben de maçtan sonra meydana gelen ve hiçbir renge ve taraftara bağlanmaması gereken bir cinayeti, ‘kaybetmeyi hazmedemeyen Galatasaraylılar taraftarımızı öldürdü’ diye yazsam büyük infial uyandırırdı. İsteseydim bunu yapabilirdim. Ama bir faydası olmazdı. Drogba’nın bunu amatörce yaptığını düşünmek istiyorum.”
<< Önceki Haber Drogba'nın sözlerine Kuyt'tan sert eleştiri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER