Dev derbiye saatler kaldı

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun ilk derbisinde Galatasaray ile Fenerbahçe bugün karşı karşıya gelecek.

Dev derbiye saatler kaldı

Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak dev maçı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Derbide dördüncü hakem olarak Alpaslan Dedeş, ilave yardımcı hakemler olarak da Süleyman Abay ile Hakan Ceylan görev alacak.

Süper Lig'de 6. hafta öncesi üçer galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi sonrası 10'ar puanı bulunan iki takımdan gol averajıyla Galatasaray üçüncü, Fenerbahçe dördüncü sırada bulunuyor. 

GALATASARAY'DA SON DAKİKA

Galatasaray’da günlerdir Burak Yılmaz belirsizliği yaşanırken, basına kapalı son taktik provalar tabloyu netleştirdi. Golcü, takımla birlikte çalıştı. Sağlık ekibi bu sabah da Burak’ı bir kontrolden geçirecek, rapor verecek. Ayrıca son idmanda Prandelli’nin Burak’ın arkasında yine Olcan ve Sneijder’i kullandığı, derbiye bu şekilde çıkacağı belirtildi.

FENERBAHÇE'DE SON DAKİKA

Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu, Arena’da kesin ilk 11’de. Sürpriz olmazsa forvette Webo başlayacak, Sow ve son antrenmana yetişen Emenike kulübede olacak. Alper Potuk’u as takımda oynatan İsmail Kartal’ın taktik provanın bir bölümünde Hasan Ali’yi sol bekte, Caner Erkin’i ise sol kanadın önünde oynattığı da öğrenildi.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Veysel, Chedjou, Semih, Tarık, Selçuk, Melo, Dzemaili, Olcan, Sneijder, Burak.

Teknik direktör: Cesare Prandelli

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Alves, Kadlec, Caner, Mehmet Topal, Kuyt, Emre, Diego, Alper, Webo.

Teknik direktör: İsmail Kartal

STAT: TT Arena

SAAT: 19.00

YAYIN: LİG TV

HAKEM: Cüneyt Çakır
<< Önceki Haber Dev derbiye saatler kaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER