Cezayir Güney Kore'yi hezimete uğrattı

Güney Kore ile Cezayir'i karşı karşı karşıya getiren maçta gol şov vardı.

Cezayir Güney Kore'yi hezimete uğrattı

Asyalı rakibini 4-2 mağlup eden Cezayir, tarihi bir zafer aldı. Vahid Halilodzic'in öğrencileri böylece hem gruptan çıkma şansını sürdürdü, hem de Dünya Kupası tarihinde 32 yıl sonra ilk galibiyetini aldı. 

Maça fırtına gibi başlayan Cezayir'de gol perdesini 26. dakikada İslam Slimani açtı. Bu golden sadece 2 dakika sonra bu kez Rafik Halliche sahneye çıktı ve farkı ikiye çıkardı. Dakikalar 38'i gösterirken topu ağlarla buluşturan Djabou da ilk yarının skorunu belirledi: 3-0.

İlk yarıdaki gol sağanağı 2. yarıda da devam etti. 50. dakikada  Heung Min Son'la ümitlenen Güney Kore'nin ümitlerini 62'de Brahimi yıktı. 

Kalan dakikalarda iki takım da pozisyonlar yakalasa da maçta başka gol olmadı ve Cezayir, Güney Kore'yi 4-2 mağlup etti. Bu sonuçla 3 puana yükselen Cezayir, gruptan çıkma şansını son maça taşıdı. 1 paunda kalan Güney Kore de bu sonuca rağmen gruptan çıkma şansını sürdürdü.

Ligtv'de yer alan habere göre,H Grubu'nun son maçında Cezayir, Rusya ile karşılaşırken Güney Kore, Belçika ile kozlarını paylaşacak


<< Önceki Haber Cezayir Güney Kore'yi hezimete uğrattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER