Bursasporlu futbolcu Beşiktaş'a bileniyor

Yeşil-beyazlı futbolcu Murat Yıldırım Beşiktaş maçı öncesi iddialı konuştu.

Bursasporlu futbolcu Beşiktaş'a bileniyor

Bursaspor'un sağ kanat oyuncusu Murat Yıldırım, Beşiktaş maçının önemini bildiklerini belirterek, "Bizim için, taraftar ve camia için önemli bir maç. Kimseyi ekstra motive etmeye gerek yok" dedi.

Murat Yıldırım, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Medical Park Antalyaspor galibiyeti sonrası milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın yeni teknik direktör Daum'u tanımaları, onun da takımla ilgili fikir sahibi olması için faydalı geçtiğini söyledi.

Beşiktaş maçının öneminin bilincinde olduklarını, lige verilen aranın kendileri için bir anlamda kamp gibi geçtiğini, bu dönemde çok yoğun çalıştıklarını anlatan Yıldırım, "İyi antrenmanlar oldu. Bize güç katacaktır. İnşallah bu çalışmaların faydalarını maçlarda göreceğiz. Beşiktaş maçını çok önemsiyoruz. Bizim için, taraftar ve camia için önemli bir maç. Kimseyi ekstra motive etmeye gerek yok" diye konuştu.

Medical Park Antalyaspor maçında gol attığının anımsatılması üzerine Murat, şunları kaydetti:

"Beşiktaş'a daha önce de gol atmıştım. Bursaspor forması altında da Beşiktaş'a gol atmak istiyorum. Beşiktaş maçı ekstra motive olduğumuz bir maç. Antrenmanlarda çok iyi çalıştığımızı fark etmişsinizdir. Avrupa kupalarından elenmek ve Eskişehirspor maçı yenilgisi moralimizi bozmuştu. Ancak, Galatasaray beraberliği ve Medical Park Antalyaspor galibiyetleri moralimizi yükseltti. Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. İnşallah hocam şans verirse bu maçta oynamak ve gol atmak istiyorum"


<< Önceki Haber Bursasporlu futbolcu Beşiktaş'a bileniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER