Bucaspor - Beşiktaş maçında üç gol var! Sürpriz Sonuç

Beşiktaş ile Bucaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında karşılaştı. Maçın sonucu: Bucaspor 2-1 Beşiktaş..

Bucaspor - Beşiktaş maçında üç gol var! Sürpriz Sonuç

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmasında, İzmir Atatürk Stadı'nda, Beşiktaş ve Bucaspor karşı karşıya geldi. Bucaspor, Beşiktaş'ı 2-1 yenerek kupa dışına itti..



Bucaspor karşılaşmaya; Ömer, Okan Alkan, Luiz Henrique, Emre Balak, Batuhan, Taylan, Berkay, Emre Şahin, Umut, Mehmet ve Atilla 11'i ile başlıyor.

Beşiktaş ise karşılaşmaya Cenk, Serdar, Escude, Pedro Franco, İsmail, Atiba Hutchinson, Oğuzhan, Muhammed Demirci, Kerim Frei, Holosko ve Eneramo 11'i ile başlayacak.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Bucaspor Umut'un attığı gol ile 1-0 öne geçti. Umut ceza sahası içinde sol çaprazda topla buluştu, bekletmeden kaleye sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Beşiktaş 65. dakikada Ömer Şişmanoğlu'nun golüyle 1-1'lik eşitliği sağladı. Oğuzhan ceza sahası içinde sağ çaprazdan arkaya doğru pasını verdi ve Ömer gelişine vurarak topu ağlara gönderdi.

-Bucaspor 77. dakikada Tosaint Rickets'ın attığı gol ile 2-1 öne geçti. Tosaint Rickets orta alanda topu aldı hızla ceza sahası içine yöneldi, ceza sahası içine girmeden kaleye sert vurdu ve top üst köşeden ağlarla buluştu.

<< Önceki Haber Bucaspor - Beşiktaş maçında üç gol var! Sürpriz Sonuç Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER