Bu sezon 10 takım teknik direktör değişikliğine gitti

Süper Lig’de bu sezon 10 takım teknik adam değişikliğine gitti.

Bu sezon 10 takım teknik direktör değişikliğine gitti

Orduspor, Mersin İdman Yurdu, Sanica Boru Elazığspor, İ.B.Belediyespor, Karabükspor, Gaziantepspor, Trabzonspor, Kayserispor, Kasımpaşa ve Bursaspor bu sezon teknik adam değişti. Ligin bitimi ile birlikte Beşiktaş, Sivasspor, Gençlerbirliği ve S.B.Elazığspor teknik direktörleri de görevi bıraktı. Böylece sadece 5 takım Galatasaray, Fenerbahçe, M.P.Antalyaspor, Eskişehirspor ve Akhisar Belediyespor gelecek sezonda aynı teknik direktörleri ile devam edecek. 
 
En Fazla Oyuncu Kullanan Takım Mersin İdman Yurdu Oldu

Süper Lig’de bu sezon en fazla oyuncu kullanan takım 37 oyuncu ile Mersin İdman Yurdu oldu. Akhisar Belediyespor ise 24 farklı oyuncu ile en az oyuncu kullanan takım oldu. 

Süper Lig'de Bu Sezon Tüm Maçlarda 90 Dakika Forma Giyen Sadece 2 Oyuncu Oldu.  ( Kasımpaşa Kalecisi Isaksson ve Akhisar Belediyespor Kalecisi Oğuz Dağlaroğlu )  

Süper Lig'de geride kalan 34 haftada tüm maçlarda 90 dakika sahada kalan sadece iki oyuncu oldu. Kasımpaşa kalecisi Andreas Isaksson ve Akhisar Belediyespor kalecisi Oğuz Dağlaroğlu 34 maçta 3060 dakika ile en çok sahada kalan oyuncular oldu. 
 
Bu Sezon Görev Yapan En Genç Oyuncu İbrahim Halil Keser Oldu. ( 1997 Doğumlu)

Gaziantepspor’un 34. haftada Mersin İdman Yurdu ile oynadığı maçta görev yapan İbrahim Halil Keser sezonun oynayan en genç oyuncusu oldu. 02.07.1997 doğumlu henüz 16 yaşını doldurmayan İbrahim Halil Keser maçın son 6 dakikasında görev yaptı.  
 

<< Önceki Haber Bu sezon 10 takım teknik direktör değişikliğine gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER