Bilic, maçı ve CAS'ı yorumladı

Tromsö maçından sonra açıklamalarda bulunan Bilic, CAS kararıyla ilgili konuştu.

Bilic, maçı ve CAS'ı yorumladı

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic maç sonu yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Maç stres dolu bir hale geldi. İlk yarıda rakip kendini iyi savundu ki zaten bunu iyi yapıyorlar. İlk yarı sabırlı oynamaya çalıştık. Ceza sahasına geldik ama yeteri kadar içeri giremedik, orta yapamadık. İkinci yarı sürekli olarak denemeye başladık ve golleri bulduk. Son 10 dakikada yorgunluğa bağlı stres oldu.

Rakibi kutluyorum, oyuncularımı kutluyorum önemli bir maç kazandılar. Taraftarları kutluyorum, önemli bir destek verdiler. Ben Beşiktaş taraftarını sözleşme imzaladıktan sonra tanımadım, son 10 senedir takip ediyordum, nasıl üne sahip olduklarını biliyordum. Ama beni de şaşırttılar, harika bir destek verdiler. Böylesine bir taraftar kitlesine sahip takımın teknik direktörü olmak gurur verici.

CAS'ın vereceği karar ile ilgili de konuşan Hırvat teknik adam, "Elimizde olan bir şey değil ama aleyhimize bir karar olursa hayal kırıklığı olacak. Böylesine bir maç oynadıktan sonra doğru olmayacak. Bunu yapmaları gereken zaman daha önceydi, daha önce dışarıda bırakmalıydılar. Bu akşamdan sonra dışarıda bırakırlarsa moral bozucu olacak" diye konuştu.
<< Önceki Haber Bilic, maçı ve CAS'ı yorumladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER