Bilic: Düzgün bir insan olmaya çalıştım

Beşiktaş Teknik direktörü Slaven Bilic, 3 maçlık men cezası nedeniyle sözlü savunmasını yaptı ve TFF'den ayrıldı.

Bilic: Düzgün bir insan olmaya çalıştım

Beşiktaş Teknik direktörü Slaven Bilic, Beşiktaş-Galatasaray maçının son bölümünde tribüne gönderilmesi ve ardından aldığı 3 maçlık men cezası nedeniyle sözlü savunmasını yaptı ve federasyondan ayrıldı.

Öğleden sonra 16.00'da Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkez binasında yapılan Tahkim duruşmasında savunmasını veren Hırvat hoca yaklaşık 2,5 saat içeride kaldı. Ülkesinde hukuk fakültesi mezunu olan Bilic avukatlara ihtiyaç duymadan savunmasını kendisi yaptı. Hırvat teknik adam iyi bir savunma yaptığını ve her zaman düzgün davranmaya çalışan bir insan olduğunu söyledi.

Çıkışta gazetecilere kısa bir bilgilendirme açıklaması yapan Hırvat hoca, "İyi bir savunma oldu benim için. Bir sürü zor atmosferde maçlara çıktım ancak bu maçlarda her zaman düzgün davranmaya çalıştım ve doğru bir örnek oluşturmaya çalıştım. Ayrıca, söz konusu raporda geçenlere katılmadığımı ve raporun doğruyu yansıtmadığını belirttim. Daha önceleri de insani anlamda kötü bir davranışta bulunmadığımı belirttim." dedi.

Bilindiği üzere Slaven Bilic, Galatasaray ile yaptıkları maçta 4. hakeme küfür ettiği iddasıyla Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmiş ve ardından da kendisine 3 maç hak mahrumiyeti cezası verilmişti.

CİHAN

<< Önceki Haber Bilic: Düzgün bir insan olmaya çalıştım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER