Beşiktaş'tan teknik direktör açıklaması

Önder Özen yeni teknik direktör konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'tan teknik direktör açıklaması

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Önder Özen yeni teknik direktör konusunda önemli açıklamalar yaptı.

"İki teknik direktörle görüşüyoruz. İkisi de yabancı. Ancak isim veremem" açıklamasını yapan Önder Özen'in bahsettiği teknik adamların Thomas Schaaf ve Robert Prosinecki olduğu öğrenildi.

Önder Özen "Teknik direktör ismi veremem. Her ikisi de yabancı. Bielsa ile çalışmayı çok isterdim. Benim idolümdür. Takım kurma, idman ve taktik dehasıdır. Avrupa'nın bu tarafına geçmeyi düşünmüyor. Thomas Schaaf'ı sordunuz ama isim verme şansım yok. Robert Prosinecki'yi söylediniz ama isim veremeyeceğimi belirttim. Görüşmelere dün başladık. Kontratlı bir teknik adamla görüşürken kulübünü aramanız gerekiyor. Nezaket çerçevesi içerisinde geçen konuşmada profesyonel bir isimle görüşmek istedik. Başarılı profesyoneller ilgi çekerler. Kimseyle imza atmadık" dedi.

RONALDİNHO, CENK TOSUN, SEZER, SEMİH...

Transfer konusuna değinen Özen "Ronaldinho benim planlamamda yok. Ama aslolan sadece benim planlamam değil. Cenk Tosun ile ilgileniyoruz. Görüşmelere başlayabiliriz. Takım planlamam içinde Fenerbahçeli herhangi bir oyuncu yok. Sezer ve Semih'i Beşiktaş'a transfer etmek istediğim doğru değildir. Manisaspor'un kalecisi Volkan Babacan çıkış içerisinde. Türkiye'nin en eğitimli birkaç kalecisinden birisidir. Fakat kendisiyle ilgilenmiyoruz. Talip olduğumuz iki yabancı oyuncu da savunmacı. Biri 21, diğerei 24 yaşında" ifadesini kullandı.

<< Önceki Haber Beşiktaş'tan teknik direktör açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER