Beşiktaş'tan Galatasaray'a Gökhan tepkisi

Gökhan Töre için Galatasaray’ın girişimlerini hızlandırması tepkiyle karşılandı.

Beşiktaş'tan Galatasaray'a Gökhan tepkisi

Kara Kartal’da bu sezon ortaya koyduğu etkili performansla takımın Hırvat teknik adamı Slaven Bilic’in vazgeçilmezleri arasına giren 22 yaşındaki oyuncunun adının Galatasaray’la anılması üzerine açıklamada bulunan Beşiktaş Futbol Takımı Sorumlusu Ahmet Kavalcı, etik vurgusu yaptı.

GALATASARAY'A 'ETİK' GÖNDERMESİ

Kavalcı, “Böylesine kritik günler geçirdiğimiz bir dönemde işin içinde transferin dışında başka durumlar olduğunu düşünüyoruz. Etik kurallar sadece sahada değil sporun olduğu her yerde olmalı” diye konuştu.

"ŞUNU HERKES BİLSİN, GÖKHAN'I BİZ İSTEMEZSEK..."

Genç orta alan oyuncusunun Siyah-Beyazlı formayla mutlu olduğunu kaydeden Kavalcı, “Gökhan takımımızda çok mutlu ve biz de ondan memnunuz. sözleşmesindeki 7.5 milyon Euro’luk bedeli ödersek bizim olabilir. Ancak biz bu miktarı düşürmek için çabalıyoruz. Şunu herkes bilsin ki, Gökhan’ı ancak biz istemezsek başka bir takım alabilir. Onun bonservisini almak istersek kimse araya giremez” dedi.

22 MAÇTA OYNADI

Siyah-Beyazlılar’la bu sezon Spor Toto Süper Lig’de 22 mücadelede forma giyen Gökhan Töre, takımına 3 gol ve 6 asistlik katkı sağlamayı başarmıştı.
<< Önceki Haber Beşiktaş'tan Galatasaray'a Gökhan tepkisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER