Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer çalımı

Paraguaylı golcü Cardozo, yıllık 3 milyon 500 bin euro istiyor. Fenerbahçe de dahil, talipleri bunun altında rakam veriyor. Adalı, temsilcisini Benfica ile ön protokol yapması amacıyla Lizbon'a gönderdi. Transfer için hiçbir fedakârlıktan kaçınılmayacak.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer çalımı

Genel kurul üyelerinden gelen geri bildirimlere göre başkan Fikret Orman yarışı çok önde götürüyor. Buna karşın Serdar Adalı son bir hafta içerisinde, önemli hamleler yaparak arayı kapatmaya çalışacak.

Bugün'den Özgür Sancar'ın haberine göre; Serdal Adalı, Fenerbahçe'nin transferine yoğunlaştığı Paraguaylı golcü Oscar Cardozo için Benfica'yla ön protokol yapmak amacıyla temsilcisini Lizbon'a gönderdi.

Cardozo yıllık 3 milyon 500 bin euro istiyor. Kendisine talip olan takımlar Fenerbahçe'de dahil bunun altında bir fiyat teklif ettiler. Adalı ise, fedakârlıktan kaçmayacak. Cardozo yarışını Adalı'nın mı yoksa Fenerbahçe'nin mi kazanacağı merak konusu.

Magath'tan söz alındı

Serdal Adalı'nın teknik direktörlüğe kimi getirmeyi planladığı da belli; Felix Magath. Alman çalıştırıcıdan söz alındı. İspanya ve Uzak Doğu'dan da teklifler alan Magath, Beşiktaş için bu teklifleri bir süre daha öteliyor.
Alman çalıştırıcı ekibiyle Beşiktaş'a gelecek. En az 4 sağlam, yıldız niteliğinde transfer istiyor. Bu isimlerin içinde eski öğrencileri Edin Dzjeko ve Farfan'ın da olduğu dile getiriliyor.

Havutçu ve Quaresma

Beşiktaş taraftarının sevdiği isimlerden olan Tayfur Havutçu idari bir pozisyonda tekrar göreve gelecek. Almanya'da yetişmiş olması, Almancayı iyi konuşuyor olması, Magath ile uyumu açısından son derece önemli. Adalı, transferde ise Quaresma'yı takıma yeniden kazandırmayı amaçlıyor. 2010-11 ve 2011-12 sezonlarında Siyah-Beyazlı formayı terleten Q7, devre arasında Al Ahli'ye gönderilmişti.

Müthiş sambacı hedefte

Bir çalışma da Atletico Mineiro forması giyen Ronaldinho ile ilgili. Menajeri Gonzales, Türkiye'den teklif almadıklarını söyledi. Adalı ilk teklifi yapıp Brezilyalı yıldızı ikna etmeye çalışacak. Cardozo için Lizbon'a giden Adalı'nın temsilicisi, bu transfer için de orada bulunan Gonzales'le transfer pazarlığı yapıp, hafta başına kadar sonuç almaya çalışacak.

Ronaldinho'nun seçimden önce açıklanması planlanıyor. Adalı seçimden birkaç gün önce tüm bunları açıklayarak aradaki farkı kapatmayı amaçlıyor.
<< Önceki Haber Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer çalımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER