Beşiktaş'tan Eto'o için büyük hamle

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'nin Atletico Madrid'e elendiği maçta yaptırdığı penaltıyla istenmeyen adam haline gelen Samuel Eto'o, Beşiktaş'ın gündemine girdi.

Beşiktaş'tan Eto'o için büyük hamle

Gelecek sezon için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına başlayan ve ilk olarak Gaziantepspor’dan Cenk Tosun’u renklerine bağlayan Beşiktaş, dış transferde de büyük oynuyor. Ağustos ayında tamamlanması planlanan Vodafone Arena’ya yıldız yağdırmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’nin Kamerunlu golcüsü Samuel Eto’o için çalışmalarını hızlandırdı. 

Şampiyonlar Ligi’nde Yarı Final rövanş maçında Maviler’in Atletico Madrid’e 3-1 kaybettiği karşılaşmada İspanyol ekibinin penaltıdan attığı ikinci gole sebebiyet veren ve taraftarın tepkisini çeken 33 yaşındaki futbolcunun, takımından ayrılma kararı almasının ardından Kara Kartal’a sıcak baktığı bildirildi. Ada temsilcisinden yıllık 4 milyon Euro (12 milyon TL) kazanan ve kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncunun menaceriyle görüşmelerini sürdüren Beşiktaş’ın, başarılı futbolcunun takıma kazandırılması konusunda her an sıcak bir gelişme kaydedebileceği öğrenildi.

Başkan işi bitirmeye gidiyor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, Chelsea’nin Premier Lig’de pazar günü Norwich City ile oynayacağı maçı Stamford Bridge’de takip edeceği ve Samuel Eto’o’yu izleyeceği öğrenildi. Orman’ın, bu karşılaşmanın ardından Samuel Eto’o’yla bire bir görüşeceği açıklandı. Daha önceden Kamerunlu yıldızla bir kez daha yüz yüze konuşan Başkan Orman, futbolcunun istediği yıllık 7 milyon Euro’luk (21 milyon TL) bedeli kabul etmemiş ve en fazla 5 milyon Euro’ya (15 milyon TL) kadar çıkabileceklerini söylemişti. Kulübü tarafından yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Eto’o’nun, istediği yıllık ücrette indirime gitmesi halinde tarafların ön anlaşma imzalayabileceği bildirildi.
<< Önceki Haber Beşiktaş'tan Eto'o için büyük hamle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER