Beşiktaş'ın neden galip gelemediği ortaya çıktı...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, geçen sezona göre daha az gol yediklerini ancak rakiplerin kendilerine karşı çok kapandığını söyledi.

Beşiktaş'ın neden galip gelemediği ortaya çıktı...

Hırvat çalıştırıcı, Kayserispor maçı öncesi futbol komitesinden Ahmet Kavalcı ve Erdal Torunoğullları ile durum değerlendirmesi yaptı.

Kayseri'de farklı bir sistemle oynayacaklarını söyleyen Bilic, “Geçen yıl Beşiktaş çok gol yediği için eleştirildi. Bu yıl geçen yılki gibi gol yemiyoruz ama çok gol de atmıyoruz. Çünkü bize kapalı defans oynuyorlar” diye konuştu.

"Geçen sene çok atıp çok yiyorduk'

kımın mücadale anlamında sezon başındaki çizgisini koruduğunu söyleyen Hırvat hoca, “Fakat rakipler bize karşı neredeyse tüm takım defans yapıyor. Bunu Kayseri’de çözeceğiz. Rakibimiz hem teknik hem de çok koşuyor. Önlem aldık, taraftarımızı güldüreceğiz” dedi.

10. hafta itibarıyla Beşiktaş 15 gol atıp 10 gol yedi. Esasen Kartal 16 gol atıp 9 gol yedi ama 2-1 yenikken çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen derbi Galatasaray ’ın lehine 3-0 tescil edilmişti. Beşiktaş geçen sezonun 10. haftasında ise 19 gol atıp 13 gol yemişti.
<< Önceki Haber Beşiktaş'ın neden galip gelemediği ortaya çıktı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER