Beşiktaş'ın Almeida planı ortaya çıktı

Beşiktaş yönetimi, Hugo Almeida'nın yeni sözleşmeyi kabul etmemesi durumunda, kongre yarışında Serdal Adalı'nın transfer vaadi olan Samuel Eto'o'yu bitirecek

Beşiktaş'ın Almeida planı ortaya çıktı

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Avrupa'nın önde gelen yıldızlarını gündemine alan siyah-beyazlılar, son olarak Chelsea'den ayrılmak istediğini dile getiren Samuel Eto'o için nabız yoklamaya başladı. 

Eto'o'nun menajeri ile yapılan ilk görüşmede Kamerunlu oyuncunun çılgınca istekleri karşısında sinirlenen ve "Kulübün tapusunu da ister mi?" diye tepki gösteren Başkan Fikret Orman'ın, önümüzdeki günlerde özel işleri için gideceği İngiltere'de, Eto'o ile yüz yüze bir görüşme yapacağı ifade edildi. Başkan Fikret Orman'ın bu görüşmeyi ertelemesinin sebebinin; Fenerbahçe derbisinde sonra son teklifin yapılacağı Hugo Almeida'nın vereceği yanıt olduğu öğrenildi.

METRO: iKi YILLIK ANLAŞMA ÖNERDiLER

Portekizli forvetin, yönetimin teklifini kabul etmemesi durumunda, rota Eto'o'ya çevrilecek. Başkan Fikret Orman, "Öne sürdüğü şartları kabul etmemiz imkansız. Bir kez de ben görüşeyim, sonra yönetici arkadaşlarımla birlikte oturup, nihai kararımızı veririz" ifadesini kullandı. Bu arada Metro Gazetesi de, siyah-beyazlı yönetimin Samuel Eto'o için görüşmelere başladığını yazdı. Haberde, Chelsea'nin hocası Jose Mourinho'nun 33 yaşındaki golcü oyuncuyu bırakmayı düşünmediği; ancak yeteri kadar forma şansı bulamayan Kamerunlu forvetin bu nedenle ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi. Gazete, Beşiktaş'ın Eto'o'ya iki yıllık sözleşme önereceğini de iddia etti.
<< Önceki Haber Beşiktaş'ın Almeida planı ortaya çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER