'Beşiktaş'ı artık 3 büyükler içinde saymıyorlar bile'

Beşiktaş ile ilgili çarpıcı açıklama: Hatta dilim varmıyor ama şu anda 3 büyükler içinde saymıyorlar bile...

'Beşiktaş'ı artık 3 büyükler içinde saymıyorlar bile'

Beşiktaş Kulübü başkan adaylarından Serdal Adalı, 16 Haziran'da yapılacak seçim öncesinde NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Siyah - beyazlı kulüpteki mali tablonun, gerçeği yansıtmadığını ifade eden Adalı, göreve gelmeleri halinde 75 milyon dolarlık bir kaynak oluşturacaklarını belirtti. Ayrıca transfer çalışmalarına da başladıklarını söyleyen Serdal Adalı, iki teknik direktörle temas halinde olduklarını belirtirken, Samuel Eto'o ile olumlu bir görüşme yaptıklarını açıkladı.

Bu kongrenin, Beşiktaş'ın önündeki büyük bir şans olduğunu belirten Serdal Adalı, "Bu seçim, benim açımdan da büyük şans olacak. Bu seçim, Beşiktaş'ın 3 yılını belirleyecek bir seçim değil, bundan sonra Beşiktaş'ın vizyonunu-hedefini belirleyecek bir seçim. Çok kuvvetli bir mali yapı olması lazım, bunun paralelinde de sportif başarıyı kazanacak çok iyi bir takım olması lazım. Bizim önümüzdeki birinci hedef, şampiyonluk." dedi.

Adalı şunları söyledi:

"Fenerbahçe ve Galatasaray'la şu anda aramızda, hem sportif olarak, hem mali olarak fark var. Eğer bu farkın açılmasına izin verirsek, ara açılırsa Beşiktaş'ı artık 3 büyüklerin arasında saymazlar. Hatta dilim varmıyor ama şu anda saymıyorlar bile. Beşiktaş'ın şampiyonluktan başka hedefi yok. Bizim için üçüncülük ile beşinciliğin farkı yok. Şampiyon olmadıktan sonra başarılı olamazsınız."

CİHAN
<< Önceki Haber 'Beşiktaş'ı artık 3 büyükler içinde saymıyorlar bile' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER