Beşiktaş'a dünyaca ünlü teknik adam geliyor

Beşiktaş’ta teknik direktör konusunda Felix Magath, son aday olarak öne çıkarken, listenin birinci sırasına yükseldi

Beşiktaş'a dünyaca ünlü teknik adam geliyor

Futbol Komitesi Üyesi Deniz Atalay’ın geçtiğimiz sezondan beri önerdiği Felix Magath ismini onaylayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 16 Haziran’daki seçime kadar yeni teknik direktörün isminin bir an önce netleştirilmesini istedi.

Daha önce Bayern Münih, Wolfsburg ve Schalke gibi Alman kulüplerini çalıştıran Magath ile görüşecek olan siyah - beyazlı yönetim, tecrübeli hoca ile anlaşma sağlanması halinde ön protokol imzalayacak. Milliyet'in haberine göre; Orman’ın seçimlere tek aday olarak girmesinin kesinleşmesi halinde Alman teknik adam ile resmi sözleşme imzalamak isteyen Beşiktaş Yönetimi, geçen sene ikna edemediği Magath’ı bu kez siyah - beyazlı takıma başına getirmeye çalışacak.

Önümüzdeki günlerde Almanya’ya giderek şu an için takım çalıştırmayan Magath ile görüşecek olan yönetim, deneyimli hocaya futboldaki yapılanmayı, yeni stat projesini ve izleme komitesinin belirlediği futbolcuları bir dosya halinde sunacak. Alman hoca ile her konuda uzlaşma sağlanması halinde ön protokol imzalayacak olan yönetim, seçim sonrasında da işbaşı yaptıracak.

Aybaba kombine sattırmaz!

Samet Aybaba’nın takımda kalıp kalmamasını da aralarında tartışan yöneticilerin, “Yeni sezonda maçlarımızı belki Olimpiyat Stadı’nda oynayacağız. Son haftalarda taraftar Aybaba’yı sürekli protesto ediyor. Lige onunla başlarsak kombine satışlarında sıkıntı yaşarız. Bu nedenle sezonu yabancı ve tanınmış bir hocayla açmalıyız. Magath ismi Beşiktaş için en uygun adaylardan biridir” diye konuştukları ortaya çıktı.
<< Önceki Haber Beşiktaş'a dünyaca ünlü teknik adam geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER