Beşiktaş'a Ronaldinho müjdesi Zago'dan geldi

Beşiktaşlı eski futbolcudan önemli sözler...

Beşiktaş'a Ronaldinho müjdesi Zago'dan geldi

2002-2004 yılları arasında Siyah-Beyazlı takımın formasını giyen Brezilyalı oyuncu, Beşiktaş formasıyla sergilediği performansla unutulmaz isimler arasındaki yerini aldı. Taraftarların gönlünde hâlâ ayrı bir yeri olan Brezilyalı, şimdilerde görev yaptığı Shakhtar Donestk’in Beşiktaş’la yaptığı özel maç için İstanbul’da soruları yanıtladı. İşte Zago’nun Bugün gazetesinde yer alan sözleri:

HALA FARK ORTAYA KOYUYOR

Ronaldinho ile konuşarak Beşiktaş’ı ve Türkiye’yi anlattım. Beşiktaş’a çok büyük katkısı olur. Eğer Beşiktaş, Ronaldinho ile anlaşırsa çok büyük bir transfer yapmış olur. Ronaldinho, Atletico Mineiro’da 2-3 yıldır son derece iyi bir performans gösteriyor. Hâlâ fark ortaya koyduğunu gösteriyor. Gelirse de burada büyük işler yapar.

Ronaldinho ile en son 1 yıl önce yüz yüze görüştük; fakat bunun dışında da konuşuyoruz. Hem kendisi hem de ağabeyi Roberto de Assis benden Beşiktaş ve Türkiye hakkında bilgi istediler. Ben de mükemmel bir ortama gideceklerini, iddialı bir futbol liginin olduğunu, Türkiye’de futbol oynaması gerektiğini söyledim. Beşiktaş’ın son durumu ne bilmiyorum; ama onlar pozitif gözüküyor. Şartlar oluştuğu takdirde Ronaldinho Türkiye’ye gelebilir.
<< Önceki Haber Beşiktaş'a Ronaldinho müjdesi Zago'dan geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER