Beşiktaş kritik savunmayı yaptı

Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası talebiyle UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilen Beşiktaş'ın kritik savunması sona erdi.

Beşiktaş kritik savunmayı yaptı

  • Beşiktaş, UEFA'daki savunmasını yaptı. Karar 24 Haziran'da...
  • Fikret Orman, haklılıklarını yazılının ardından sözlü olarak da anlattıklarını belirtti.
  • Serdal Adalı: "Bizim açımızdan çok iyi geçti. Sonucun olumlu geleceğini ümit ediyorum."
  • Tayfur Havutçu, duruşma sonrası açıklama yapmadı.

UEFA’nın, şike soruşturması kapsamında disiplin kuruluna sevk ettiği Beşiktaş Kulübü, eski teknik direktör Tayfur Havutçu ve eski yönetim kurulu üyesi Serdal Adalı’nın savunmaları tamamlandı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, duruşma çıkışında yaptığı açıklamada kulüp olarak haklılıklarını yazılının ardından sözlü olarak da anlattıklarını söyledi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Orman, "Savunmamızı yaptık. Söylenebilecek her şeyi disiplin kurulu üyelerine söyledik. Haklılığımızı anlattık. Bundan sonra top UEFA'da. Kararı onlar verecek. UEFA kararını 24 Haziran Pazartesi günü açıklayacak." dedi.

Duruşmanın ardından açıklama yapan eski yönetici Serdal Adalı ise, gereken savunmalarını yaptıklarını, savunmanın kendileri adına çok iyi geçtiğini, daha önce de söylediği gibi bu konuda suçsuz olduklarını belirtti.

Adalı, "Beşiktaş - İstanbul BBSK final maçını izledik. Duruşma bizim açımızdan çok iyi geçti. Güzel bir toplantı oldu. İlk günden itibaren ne söylediysek yine aynı şeyleri söyledik. Sonucun olumlu geleceğini ümit ediyorum." dedi.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Tayfur Havutçu ise herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe ise yarın UEFA kuruluna karşı savunma yapacak. Duruşmanın saat 9:30 civarı başlaması bekleniyor.
<< Önceki Haber Beşiktaş kritik savunmayı yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER