Beşiktaş - Sanica Boru Elazığspor maçının sonucu bol gollü

Beşiktaş ile Sanica Boru Elazığspor, Süper Lig'in 16. hafta maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Beşiktaş 4-1 Sanica Boru Elazığspor

Beşiktaş - Sanica Boru Elazığspor maçının sonucu bol gollü

Süper Lig 2013-2014 sezonu 16. hafta maçında, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda, Beşiktaş ve Sanica Boru Elazığspor karşı karşıya geldi. Beşiktaş, güçsüz rakibini 4-1 mağlup edip zirveden daha fazla uzaklaşmaktan kendini korudu..
Beşiktaş karşılaşmaya kalede Tolga, defansta; İsmail, Sivok, Ersan Adem, Serdar Kurtuluş orta sahada; Veli, Necip, Olcay forvette ise Holosko, Mustafa Pektemek ve Uğur Boral 11'i ile başladı.

Sanica Boru Elazığspor kalede Zülküf, savunmada; Çağlar, Ahmet Görkem, Bilica, Hakan Söyler orta sahada; Sane, Vitolo, Pape Sow forvette ise Serdar Özkan, Deniz Yılmaz ve Köksal 11'i ile sahaya çıktı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Beşiktaş, 22. dakikada Sivok'un attığı golle 1-0 öne geçti. Uğur Boral sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Sivok yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Elazığspor 29. dakikada Deniz Yılmaz'ın golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı. Sane ceza sahası içinde yerden pasını verdi, Deniz Yılmaz altıpas içinde gelişine vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Beşiktaş, 46. dakikada Holosko'nun ayağından bulduğu golle 2-1 öne geçti. Beşiktaş atağında Holosko sağ çaprazdan uzak köşeye yerden sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Beşiktaş Olcay'ın 72. dakikada attığı gol ile durumu 3-1 yaptı. Olcay ceza sahası içinde topla buluşur buluşmaz kaleye sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Beşiktaş 80. dakikada Holosko'nun attığı gol ile durumu 4-1 yapıyor.
<< Önceki Haber Beşiktaş - Sanica Boru Elazığspor maçının sonucu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER