Beşiktaş - Kayserispor maçına dair her şey

Beşiktaş - Kayserispor maçının istatistikleri, analizi, özeti ve görüntüleri burada!

Beşiktaş - Kayserispor maçına dair her şey

Bu Sezon Sahasında 8 Puan Alan Beşiktaş, Deplasmanda 13 Puan Topladı.
Süper Lig’de bu sezon sahasında 5 maçta sadece 8 puan toplayan Beşiktaş deplasmanda ise 6 maçta 13 puana ulaştı. Beşiktaş deplasmanda 4 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi alırken 14 gol attı. Beşiktaş ayrıca ligin deplasmanda en golcü takımı konumunda bulunuyor. 

Beşiktaş 3 Sezon Aradan Sonra Kayserispor Deplasmanında Galip Geldi. 
Beşiktaş bu hafta deplasmanda Kayserispor’u 3-0 yendi ve 3 sezon aradan sonra rakibini Kayseri’de mağlup etmiş oldu. 2010-11 ve 2011-12 sezonlarında 1-0 kaybeden Beşiktaş geçen sezonda rakibine deplasmanda 2-0 mağlup olmuştu. İki takım arasında lig tarihi boyunca oynanan 37 maçta 20 kez Beşiktaş, 11 kez Kayserispor kazandı 6 maç berabere bitti.  


Kayserispor Son 10 Haftada Galibiyet Alamadı. 
Süper Lig’in ilk haftasında sahasında Sivasspor’u 1-0 yenen Kayserispor bu maçın ardından galibiyet alamadı. Son 10 haftada 3 beraberlik 7 yenilgi alan Kayserispor 6 puanla son sırada yer alıyor.

Olcay Şahan Bu Sezon Süper Lig’de 3.Golünü Attı. 
Beşiktaş kanat oyuncusu Olcay Şahan bu sezon Süper Lig’de 3.golünü kaydetti. Olcay geçen sezon ilk 11 haftada sadece 2 gol atarken sezonu 11 gol atarak tamamlamış ve takımının en golcü oyuncusu olmuştu.

Michael Eneramo Beşiktaş Forması Altında İlk Golünü Attı.
Beşiktaş’a sezon başında gelen Michael Eneramo siyah-beyazlı forma altında ilk golünü Kayserispor karşısında buldu. Eneramo bu sezon 3 maçta forma giyip 1 gol atarken geçen sezon 30 maçta 11 gol kaydetmişti. Eneramo son 2 sezonda Kayserispor’a 2 gol atmıştı.  

Beşiktaş Süper Lig’de Bu Sezon İlk Kez Kırmızı Kart Gördü.
Beşiktaş bu hafta Kayserispor deplasmanında 3-0 kazanırken savunma oyuncusu Ramon Motta kırmızı kart gördü. Böylece bu sezon Beşiktaş ilk kez kırmızı kart gördü. Beşiktaş geçen sezon 34 haftada 4 kez kırmızı kart görmüştü.  

Robert Prosinecki, Hırvatistan Milli Takımında Slaven Bilic’in Yardımcılığını Yapmıştı. 
Robert Prosinecki, 2006-2010 yılları arasında Hırvatistan Milli takımında Slaven Biliç'in yardımcılığını yaptı. İkili ayrıca 1994-1999 yılları arasında Hırvatistan Milli Takımı'nda birlikte forma giymişlerdi ve 1998 Dünya Kupası'nda üçüncü olan kadroda yer almışlardı.
<< Önceki Haber Beşiktaş - Kayserispor maçına dair her şey Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER