Beşiktaş - Kayserispor maçı özeti! Golleri izleyin..

Beşiktaş - Kayserispor maçı 2-1 bitti. Kartal avantaj yakaladı. Beşiktaş - Kayserispor maçı özeti burada! Golleri izleyin..

Beşiktaş - Kayserispor maçı özeti! Golleri izleyin..

Süper Lig'in 28. hafta maçında ligde kalma mücadelesi veren ve son 3 maçını kazanan Kayserispor'u ağırlayan Beşiktaş, sahadan 2-1 galip ayrılarak lig ikinciliği iddiasını sürdürdü.


Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve hakem Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı maçta Beşiktaş'a 3 puanı getiren golleri 44. dakikada Olcay Şahan ve 68. dakikada da Oğuzhan Özyakup kaydetti. Konuk Kayserispor'un tek golü ise 90+3. dakikada Okay Yokuşlu'dan geldi. 

Bu sonuçla Beşiktaş, puanını 53'e çıkardı ve maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi. 18. sırada bulunan konuk Kayserispor ise 25 puanda kaldı.

MAÇIN ÖZETİ:
14. dakikada Beşiktaş etkili geldi. Bu dakikada rakipe çarpan topu önünde bulan Almeida'nın cezasahası dışından sert şutunu kaleci Sinan güçlükle kornere çeldi.

35. dakikada Atiba'nın pasında topla buluşan Almeida'nın dönerek yaptığı vuruş kaleci Sinan Bolat'ın ellerinde kaldı.

36. dakikada Almeida'nın sert şutunda savunmada Levent'ten seken topu önünde bulan Olcay, yakın mesafeden kötü vurunca takımını bir golden etti.

43. dakikada Beşiktaş öne geçti. Bu dakikada Kayserisporlu oyuncuların ortasahada uzaklaştırmak istediği top havalandı. Pozisyonu takip eden Almeida, kafayla savunmanın arkasına doğru gönderdi. Meşin yuvarlağı takip eden Olcay, öne doğru çıkan kalecinin üzerinden aşırtarak topu filelere gönderdi: 1-0.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadelenin ilk yarısı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı..

64. dakikada Olcay Şahan'ın sağdan cezasahası içine yaptığı ortada Almeida'nın kafa vuruşunu kaleci iki hamlede kontrol etti.

65. dakikada cezasahası sol çaprazında topla buluşan İsmail Köybaşı'nın sert şutunu kaleci Sinan, güçlükle çeldi.

67. dakikada Biseswar'ın soldan cezasahasına yaptığı ortada Bobo'nun kafa vuruşu kaleci Tolga'da kaldı.

68. dakikada Beşiktaş farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada ortaalandan kaptığı topla cezasahasına yaklaşan Oğuzhan Özyakup'un vuruşunda kaleci Sinan, topa hiçbir hamle yapamadı. Meşin yuvarlak kalecinin solundan ağlarla buluştu: 2-0.

90+2. dakikada konuk ekip farkı bire indirdi. Bu dakikada ortaalandan kafayla savunmanın arkasına gönderilen topla buluşan Okay Yokuşlu, kaleci Tolga'yı mağlup etti: 2-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Beşiktaş'ın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

<< Önceki Haber Beşiktaş - Kayserispor maçı özeti! Golleri izleyin.. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER