Beşiktaş - Akhisar Belediyespor maçı sonucu

Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor, Süper Lig'in 26. hafta maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Beşiktaş 3-0 Akhisar Belediyespor..

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor maçı sonucu

Süper Lig 2013-2014 sezonu 26. hafta maçında, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Beşiktaş, üç puanı 3 golle aldı ve ligde Galatasaray'ı geçerek 2. sıraya çıktı.



Beşiktaş karşılaşmaya kalede Tolga, defansta; Necip, Pedro Franco, Ersan, Motta orta sahada; Atiba, Oğuzhan, Veli forvette ise Olcay, Mustafa Pektemek ve Holosko 11'i ile başladı.

Akhisar Belediyespor karşılaşmaya kalede Emrah Tuncel, defansta; Emrah Eren, Sonko, Serkan, Güray orta sahada; Ahmet Cebe, Merter, Sertan, Kenan Özer forvette ise Niasse ve Mehmet Akyüz 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Beşiktaş Veli'nin attığı gol ile 1-0 öne geçti. Veli ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-Beşiktaş 8. dakikada Mustafa Pektemek'in attığı golle 2-0'lık üstünlüğü sağladı.. Oğuzhan ceza sahası içine ortasını yaptı, Mustafa Pektemek yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Beşiktaş 69. dakikada Atiba'nın golüyle farkı 3'e çıkardı..
<< Önceki Haber Beşiktaş - Akhisar Belediyespor maçı sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER