Bayan derbisi öncesi emniyette kırmızı alarm

Galatasaray-Fenerbahçe basketbol maçı için İstanbul Emniyeti geniş güvenlik önlemleri alacak

Bayan derbisi öncesi emniyette kırmızı alarm

Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonunu belirleyecek ve bugün 20.00'de Abdi İpekçi Salonu'nda oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçı için İstanbul Emniyeti adeta alarma geçti.

Fenerbahçe'yi taşıyacak takım otobüsünü salona yaklaşırken ablukaya alacak çevik kuvvet, saldırı olasılığına karşın sert önlemlere başvuracak. Abdi İpekçi Salonu içinde ve dışında polis ile güvenlikçi sayısı da artılacak.

Bu arada Başkan Aziz Yıldırım'ın maça gelip gelmeyeceği netlik kazanmadı. Yıldırım'ın büyük olasılıkla Abdi İpekçi Salonu'nunda yer almayacağı, ancak Mahmut Uslu'nun karşılaşmaya geleceği bildirildi. Fenerbahçeli yöneticiler için polisin maçtan 1 ya da 1.5 saat önce salondaki en güvenli yeri tespit edeceği, bu karara göre oturulacak yeri belirleyeceği de öğrenildi.

Galatasaray yönetiminin, Kadıköy'deki maçlarda küçük salonlar tercih edildiği için kendilerine protokolde yer verilmemesi yüzünden rakip yöneticilerin, Abdi İpekçi Salonu protokolüne girmelerini istemedikleri, ancak bu konudaki tek yetkinin emniyet elinde olduğu da ifade edildi. Yani polis en güvenli yer olduğuna karar verirse, Fenerbahçeli yöneticiler de protokol tribününde maçı izleyecekler. Fanatik

<< Önceki Haber Bayan derbisi öncesi emniyette kırmızı alarm Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER