Aziz Yıldırım'dan o hakeme tehditvari sözler

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Samandıra'da basına açıklama yaptı. MHK'yı topa tutan Fener'in patronu, "Böyle hakem hataları olursa o sahanın ortasına otururum" dedi.

Aziz Yıldırım'dan o hakeme tehditvari sözler

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Samandıra'da açıklamalarda bulundu. Sarı-Lacivertliler'in başkanı Aziz Yıldırım'ın konuşmasının satır başları şöyle:

Arkadaşlar aslında konuşmuyorduk konuşmayacaktık da bazı gazetelerde MHK Başkanı'nın hakemle ilgili açıklamalarını görünce açıklama yapma ihtiyacı hissettik. Şimdi konuşma mecburiyetimiz var. Hakem hata yapar bunu hepimiz biliyoruz. Ama hakem hata yapınca onu kabul edecek olan da MHK'dır.

Maçın başından beri Akhisarlı oyuncuların yaptığı fauller vardı, hiçbirine hakem bir şey göstermedi. Hakem maçı katletmiştir. Ha biz kaybettik. Hocamızın da söylediği gibi son 15 dakika disiplinsiz oynadık, kaybettik. Ama hakem hataları Trabzon maçından bu yana başladı. Akhisar maçında ise hakem dağıldı. Mehmet'in pozisyonundan sonra dağıldı. Bu hakem zaten mimli. Antep'te Galatasaray gol atıyor ayağını sallıyor. Bir önceki sezon Drogba'ya penaltı yok veriyor, Galatasaray şampiyon oluyor. Bizim yine ilk yarıdaki maçımızda. Şimdi bizim 3 puan ya da 1 puan kaybımızın hesabını kim verecek, Namoğlu mu verecek!

Trabzon maçından önce Bülent Yıldırım'ı değiştirme planları vardı, 'Değiştirmeyin, biz oynarız' dedi. Önümüzdeki hafta Konya maçı var, başkanı 'Orta oyunları oynanıyor' diyor. Şimdi ben size buradan söyleyeyim, inşallah Konya'da hakem hatası olmaz. Yankaya bir dahaki maça gelemez. Gelirse o stattan çıkamaz.

Şimdi bu hafta Hüseyin Göçek'i verirler, haftaya da Cüneyt Çakır'ı verirler. Fenerbahçe'nin haklarını yedirmem herkes bilsin. Bak hakem hatası olursa o sahanın ortasına otururum. Federasyon da MHK da hakemlerine sahip çıkmasın, hakemine ne ceza verecekse versin. Diğer hakemler de bunlardan cesaret almasın.
<< Önceki Haber Aziz Yıldırım'dan o hakeme tehditvari sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER