Aysal, Yarsuvat'ı bombaladı

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal, Duygun Yarsuvat'a çok sert bir cevap verdi.

Aysal, Yarsuvat'ı bombaladı

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal kendisi için "Kaçtı gitti" diyen halefi Duygun Yarsuvat'a çok sert bir cevap verdi. Vatan'ın haberine göre polemiklere asla girmek istemediğini ifade eden Aysal, "Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye" sözleriyle konuya noktayı koydu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'ın selefi Ünal Aysal ile ilgili sözleri tartışmaları başlattı.

Galatasaray'ın parasının çarçur edildiğini söyleyen Yarsuvat, "Galatasaray bir boşluktaydı. Bir başkan istifa etmiş, kaçmıştı. Bunu Galatasaray'a yakıştıramadığım için bu görevi yüklendim. Galatasaray'ın gelirlerinin çarçur edildiğini gördük. 300 milyon TL girdi gözüküyor. Ancak bunlar fazla fazla oyunculara verilmiş. Biliyorsunuz çilekler, şeftaliler, üzümler geldi gitti. Galatasaray'ın mali kaynakları kötü kullanılmış. Kurumsallaşma bu şekilde yapılmaz. Başkan evde oturacak, kulübü profesyoneller idare edecek. Başkan geldiğinde profesyonellerden makas alacak. Böyle şey olmaz. Benden önceki dönemde böyleydi." ifadeleri ile Ünal Aysal'ı hedef tahtasına koymuştu.

Bu açıklamaların ardından Ünal Aysal, "Bu tip polemiklere asla girmek istemiyorum" dedikten sonra ise Duygun Yarsuvat'a ancak şu cevabı verebileceğini söyledi: "Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye."
<< Önceki Haber Aysal, Yarsuvat'ı bombaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER