Arda Turan için son hamle

Arda, Ünal Aysal ve Fatih Terim’in “Hadi artık GS’ye gel” baskısına karşılık verdi.

Arda Turan için son hamle

Galatasaray, Arda Turan bombasını patlattı patlatıyor. Emirates Cup sonrasında transferler için sinyal veren Fatih Terim, Başkan Ünal Aysal ile yaptığı zirvenin ardından Arda Turan konusunda anlaşma sağladı. Aylardır devam eden Arda temaslarında hem Aysal hem de Terim mutlu son için önemli adımlar attı. İngiltere’de yaptığı açıklamada, “Başımızın üstünde dans etsek Arda’nın gelmesi zor” diyen Başkan Ünal Aysal, Fatih Terim’in de devreye girmesiyle transferi bitirmek için harekete geçti.

TERİM'İN DAVETiNDEN KAÇILMAZ Kİ

Arda Turan’ı Ünal Aysal’dan sonra Fatih Terim de ararken ikilinin “Gel artık, G.Saray’ın sana ihtiyacı var” sözleri etkili oldu. “G.Saray kültüründe davetten kaçmak olmaz” diyen Arda Turan da transfer için umut verdi. “Gelirim” mesajıyla birlikte Başkan Ünal Aysal imzayı attırmak için 3 aylık macerada sona yaklaştı.

ASLAN'DAN ALACAĞI PARA DA BELLİ

Aysal, Arda Turan’a 4 yıllık sözleşme teklif ederken, 3.5 milyon euro garanti para önerdi. Maç başılarla birlikte 4 milyonu bulacak olan sözleşmeye göre Arda, 4 sezonda garanti 14 milyon euro alacak. Arda Turan kendisine uygulanan “çilek tarifesi” nedeniyle mutlu olurken takımda da kaptanlık görevini de üstlenecek.

DIEGO SIMEONE ENGELİ AŞILIYOR

İşin Atletico Madrid boyutunda ise çözüm aşamasına gelindi. En büyük engel olarak görülen Atletico Madrid teknik direktörü Simeone’yi Arda ikna edecek. Arda Turan, Simeone ile görüşüp “Türkiye’ye gitmek istiyorum, bana izin verin. ‘Kalın’ derseniz burada mutsuz olurum, faydam olmaz” diyerek Arjantinli teknik adamla vedalaşacak. Böylece Arda Turan, işin çözüm tarafında da yer alacak.

AYSAL BAŞKAN GIL’İ İKNA EDECEK

Peki Atletico nasıl ikna olacak? Bu konuda arkadaşı Gil ile görüşecek olan Ünal Aysal, 8 milyon euro, Riera ve Elmander kozunu masaya yatıracak. Golcü arayan Atletico’ya Elmander’in yanısıra Riera’yı önerecek olan Aysal, 15 milyon euro nakit paraya kadar da çıkacak. Yani Atletico Madrid de bir şekilde ikna edilecek.

MİLLİ MAÇTA ÖZEL GÖRÜŞME OLACAK

Tüm bu gelişmeler ne zaman olacak? Arda Turan ne zaman G.Saraylı olur? Her gün yüzlerce telefon alan ve Fatih Terim ile Ünal Aysal’dan sıkı pres yiyen Arda Turan, 14 Ağustos’taki Gana maçı için İstanbul’a gelecek. Milli Takım kampından önce ve sonra G.Saray, Arda Turan ile son kez görüşüp bu işi bitirecek. Arda Turan böylece, 17 Ağustos’ta başlayacak lig öncesinde sürpriz şekilde G.Saray formasını giyecek, yeniden Aslan olacak.
<< Önceki Haber Arda Turan için son hamle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER