Ahmet Çakar'dan şaşırtacak Fatih Terim yorumu

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programında katılan Ahmet Çakar, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir sözü ile Fatih Terim'in durumunu özetledi.

Ahmet Çakar'dan şaşırtacak Fatih Terim yorumu

FATİH TERİM'İN TARLASINI SÜRMÜŞLER 

Galatasaray'ın, Fatih Terim'in yerine getirmek için görüşmek üzere davet ettiği Roberto Mancini'nin İstanbul'a gelmesini değerlendiren Çakar, 'Mancini Türkiye'ye Ermenistan sınır kapısından deveyle mi girdi atla mi girdi? THY yada İtalya havayolları ile girerken gümrükte görülmedi mi? Sınır polisi onun pasaportuna mühür vurmadı mı? Geldiği belli.. Mancini Türkiye'ye ilk defa gelmedi ki... Mancini ve yardımcıları Galatasay Real Madrid maçını izleyemeye geldiler. Mancini ile görüşmeler aylardır sürüyor. Fatih Terim'in tarlasını sürmüşlerde haberi yok. Bu laf rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'na ait. Çok severdim iyi adamdı namuslu adamdı. Fatih Terim'in tarlasını belki altı ay önce belki bir sene önce çoktan sürmüşler.' dedi.

EN AZ KAYBEDEN FATİH TERİM OLMUŞTUR 

Ünal Aysal'ın sadece Fatih Terim'e değil Galatasaray'ın geleceğine ve risk alarak kendisine operasyon yaptığını iddia eden Çakar 'Bu işte en az kaybeden Fatih Terim olmuştur. Bu operasyonun içinde basından da bir adam vardır. O da Rasim Ozan Kütahyalı'dır. Malesef burada aynı havayı soluduğumuz arkadaşımız Fatih Terim'i yeme operasyonunda ciddi rol oynamıştır.' diye konuştu. 
<< Önceki Haber Ahmet Çakar'dan şaşırtacak Fatih Terim yorumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER