A Milli Takım'ı bekleyen Macar planı!

Macaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Sandor Egervari, Türkiye ile oynayacakları maçın çok önemli olduğunu belirterek, "Türkiye'nin işini zorlaştırmaya çalışacağız." dedi

A Milli Takım'ı bekleyen Macar planı!

2014 Dünya Kupası elemelerinde, yarın Türkiye ile karşılaşacak Macaristan Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Sandor Egervari ve futbolcu İmre Szabics, maçın oynanacağı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Yarın iki tane birbirine çok yakın takımın mücadelesinin olacağını dile getiren Sandor Egervari, "İkincilik yarışı için çok önemli bir maç var karşımızda şu anda. Umarım güzel bir karşılaşma olur. Romanya karşısında ne yazık ki maç bittikten sonra gol yedik ve berabere kaldık ama takım içindeki güçlü atmosfer bu üzüntüyü yıktı. Şu anda İstanbul'a moralli ve motivasyonlu geldik." diye konuştu.

Macar basınının, maçın kadrosuyla ilgili ısrarlı sorularına Egervari, "11'i maçtan önce şekillendireceğim. Bugünkü idmana da bağlı bu tabii ki. Bir kaç pozisyonda değişikliğe gidebiliriz. Rakibimizin de oyuncuları kişisel becerileri çok yüksek. Kadroyu ona göre de şekillendireceğiz. Oyunu ona göre de şekillendireceğiz." cevabını verdi.

Türkiye'nin oyuncu kadrosunun, şu anda Avrupa kupalarında başarılı olan Fenerbahçe ve Galatasaray'dan kurulu olduğunun hatırlatılması üzerine Egervari, "Tabii ki inceliyorum ve görüyorum. Zaten bizim elimizde de böyle bir program var. Avrupa'nın her yerinde oyuncuların istatistiklerine bakabiliyoruz. Ben de bu istatistiklere bakarak, rakibimizin kişisel becerileri çok iyi oyuncuları olduğunu söyledim ve buna göre savunmamızı ayarlayacağız." şeklinde konuştu.

Egervari, bir soru üzerine, Türkiye gibi kendileri için de bu maçın çok önemli olduğunu kaydederek, "İkincilik mücadelesini derinden etkileyecek bir maç. Biz buna 6 puanlık bir karşılaşma olarak bakıyoruz. Türkiye'nin galibiyet alma zorunluluğu var. Ancak bizde böyle bir zorunluluk yok. Biz buradan puanla dönmek istiyoruz. Tabii puanlar alsak daha iyi olur. Elimizden geldiğince Türkiye'nin işini zorlaştırmaya çalışacağız." diye ifade etti.

Romanya karşılaşmasında, son dakikada 2 puanı kaybettiklerini hatırlatan Egervari, sözlerini şöyle tamamladı:

 "2 puanı bir şekilde telafi etmek istiyoruz. Böyle güçlü bir Türk takımı karşısında büyük bir motivasyon ve büyük bir başarıyla galibiyete ve sürprize imza atılır. Biz de bu sürprizi gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız." 

CİHAN
<< Önceki Haber A Milli Takım'ı bekleyen Macar planı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER