3. Lig'de şike iddiası

Çıksalınspor Başkanı Muhammed Sivri, Hacettepe'nin düşme hattında bulunan rakipleri Sakaryaspor'a karşı bilinçli olarak genç oyuncularını oynattığını savunarak şike iddiasında bulundu.

3. Lig'de şike iddiası

Vefa Stadı'nda yapılması planlanan Çıksalınspor - Ünyespor maçı  küme düşmesi daha önce kesinleşen Ünyespor'un İstanbul'a gelmemesi nedeniyle tatil edildi.

Maçla ilgili kararı önümüzdeki günlerde  Türkiye Futbol Federasyonu verecek.

ÇIKSALINSPOR KÜME DÜŞTÜ

Rakibinin sahaya çıkmaması nedeniyle ligin son haftasındaki maçını oynayamayan Çıksalınspor, küme düştü.

Son haftaya Sakaryaspor'un 2 puan gerisinde, 34 puanla 16. sırada giren Çıksalınspor'un, oynanamayan Ünyespor maçından federasyon kararıyla alacağı 3 puana rağmen, haftayı evinde Hacettepe ile 0-0 berabere kalarak kapatan Sakaryaspor'u geçme şansı kalmadı.

Puanlar eşitlense dahi ikili averajda Sakaryaspor'un altında kalan Çıksalınspor, Spor Toto 3. Lig'e veda etti.

SİVRİ: FEDERASYONA ŞİKAYET EDECEĞİZ

Öte yandan, Çıksalınspor Kulübü Başkanı Fikret Sivri,  yaptığı açıklamada, Sakaryaspor'a konuk olan Hacettepe'yi Türkiye Futbol Federasyonu  Etik Kurulu'na şikayet edeceklerini söyledi.

Hacettepe'nin bu kritik maçta Sakaryaspor'a karşı bilinçli olarak genç oyuncularını oynattığını savunan Sivri, "Son maçlarına baktığımızda 18 kişilik kadroda bile olmayan 9 oyuncuyu ilk 11'de sahaya çıkardılar. Madem bu oyuncular iyilerdi, neden daha önce forma şansı vermediniz? Bu konuyu TFF Etik Kurulu'na şikayet edeceğiz" ifadelerini kullandı.

''ELİMİZDE BELGELER VAR''

Çıksalınspor Kulüp Başkanı Fikret Sivri daha önce yaptığı  açıklamada Sakaryaspor ile birlikte 3-4 takımın son 6 haftalık maçlarının incelenmesi için savcılığa başvuracaklarını söylemiş,"Özellikle ligde son haftalara gelindikçe Türkiye Liglerinde duymaya hiç de uzak olmadığımız şeyler olmaya başladı. Orhangazispor ve Darıca Gençlerbirliği gibi güçlü kadroya sahip ekipler Balçovaspor, Sakaryaspor gibi ekiplere puan dağıtırken ligin zirvesindeki ekiplere kök söktürdüler. Adeta ortak bir anlaşma söz konusu elimizde iddialarımızı doğrulayacak belgeler var. Bu belgeler hakkında hakkımızı aramak için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurduk’ ifadelerini kullanmıştı.


 AJANSLAR
<< Önceki Haber 3. Lig'de şike iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER