11. Uluslararası Futbol Turnuvası başladı

Spor dünyası, dostluğun ön planda olduğu Uluslararası Futbol Turnuvası’nda bir araya geliyor.

11. Uluslararası Futbol Turnuvası başladı

Baran Uluslararası Öğrenci ve Kültür Federasyonu adına Gaye Uluslararası Öğrenci ve Kültür Derneği’nin düzenlediği 11.Uluslararası Futbol Turnuvası; sporun özellikle futbolun birleştirici yönlerini ön planda tutarak, gençlerin buluşmasını sağlayacak. 

90 ülkeden 900 öğrencinin katılacağı turnuvanın birinci aşamasında kıta elemeleri yapılacak ve 16 takım finale çıkacak. İkinci aşamada ise finale kalan 16 takım arasından yapılacak eleme usulü  karşılaşmalar sonrasında şampiyon belli olacak. 1 ay sürecek müsabakanın startı 23 Şubat tarihinde Eyüp Belediyesi Spor Tesisleri, Okmeydanı Spor Tesisi ile Üsküdar Şampiyon Spor Kompleksi’nde çalan düdük ile verildi.
 
Elemeler sonrasında finale kalan 16 takım, 27 Mart Çarşamba günü Eyüp Belediyesi Alibeyköy Spor Kompleksi’nde yapılacak açılış töreni sonrasında dostluk ve fair play ruhu ile mücadele etmeye başlayacak. Açılışta, Türkiye Futbol Federasyonu yöneticilerinin yanı sıra yerli ve yabancı ünlü futbolcular, teknik direktörler, ünlü hakemler, kulüp yöneticileri, iş ve sanat dünyasının seçkin isimleri biraraya gelecek.
 
Ödül töreni ise 17 Nisan Çarşamba günü Eyüp Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.
 
 
<< Önceki Haber 11. Uluslararası Futbol Turnuvası başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER