Sponsorlarla alınan Samuel Eto'o, kendi parasını çıkardı

Sponsorlarla alınan Samuel Eto'o, kendi parasını çıkardı

Antalyaspor, sponsorlar aracılığıyla aldığı Samuel Eto'o'nun parasını çıkardı. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Eto'o'nun parasının sponsorlar tarafından ödeneceğini, iki firmanın da vermiş olduğu vaatlerde hiçbir problem olmadığını söyledi. Gencer, ayrıca yıldız futbolcunun transferinden sonra yapılan anlaşmalar, loca ve Passolig satışlarından parasını çıkardığını ifade etti.

Antalyaspor'un IATI ve Antalya Mermer sponsorluğunda transfer ettiği Samuel Eto'o tartışmaları bitmek bilmiyor. Yıllık 3 milyon Euro olmak üzere 3 yıllık 9 milyon Euro'ya alınan Kamerunlu yıldız oyuncunun parasının sponsorlar tarafından karşılanmayacağı iddiaları üzerine Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Terör olaylarını kınayarak basın toplantısına başlayan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, ülkenin üzerinde olan terör bulutlarının bir an önce dağılmasını temenni ettiklerini söyledi.

Antalyaspor takımını eleştirmeye fırsat kollayan bir takım kesimlerin olduğuna dikkat çeken Başkan Gencer, "Bir takım kesimler Antalyaspor'un nasıl açığını bulabiliriz, takımı nasıl kötü duruma düşürebiliriz bunun gayreti içerisindeler. Bu tarz düşüncede olanları şiddetle kınıyoruz." dedi.

'ETO'O'NUN PARASINI ÇIKARDIK'

Antalyaspor'un Eto'o'yu transfer ettiği andan itibaren sponsorlar dışında yapılan çalışmalar neticesinde yıldız oyuncunun parasını çıkardığını ifade eden Başkan Gencer, Süper Lig'de bazı kulüplerin 20 bin Lira'ya loca satamadığını ancak kendilerinin 300 bin TL'ye loca sattıklarını açıkladı. Gencer, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kulübümüzde söz vermiş insanlar sözlerini yerine getirmemiş olsa dahil biz bunu fazlasıyla yerine getirdiğimizi sezon başından belli söylüyoruz. Kamp döneminden bile para harcamadan para kazanarak kulübe destek olduk."

'ANADOLU TAKIMLARININ BU TARZ OYUNCULARI GETİRME ŞANSI YOK'

Anadolu takımlarının Eto'o ve benzeri oyuncuları transfer etme şansı olmadığını bu oyuncuların Antalya isminden dolayı geldiğini belirten Antalyaspor Başkanı, bu saatten sonra yapıcı haberlerin yapılmasını istediklerini söyledi. Antalyaspor'un sponsorlarla hiçbir problemi olmadığına açıklık getiren Gencer, sözlerine şöyle devam etti: "Sponsorların kulübe vermiş olduğu vaatlerde hiçbir problem yok. Biz daha bu hafta üçüncü bir anlaşmayı dahil Eto'o'nun yanında bir başka futbolcumuzun bonservis bedelinin tamamını ödemeyi taahhüt etti."
Gencer, kırmızı beyazlı takımda şu saate kadar 25 bin 500'ü aşkın Passolig satışı gerçekleştiğini bu rakamın ilerleyen saatlerde 26 bini geçeceğini ifade etti.

'GALİBİYET SERİMİZE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ'

Öte yandan Antalyaspor yarın evinde Eskişehirspor ile saat 20.15'de karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmayı da değerlendiren Başkan Gencer, içerideki ve dışarıdaki tüm maçlarına kazanmak için çıktıklarını, eksikleri olmasına rağmen hiçbir şeyin mazeret olmadığını açıkladı. Her oyuncunun yerinin dolabileceğini ifade eden Gencer sözlerini şöyle tamamladı: "İnşallah seriye devam ederiz. 3 puanla içerideki ilk maçımızı kazanmıştık ikinci içerideki maçımızı da kazanacağımıza inanıyorum."
CİHAN
<< Önceki Haber Sponsorlarla alınan Samuel Eto'o, kendi parasını çıkardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER