Para kasasını böyle çaldılar

Ankara'da bir giyim mağazasına giren maskeli zanlılar yönetim odasındaki para kasasını çaldı. Soygun anı güvenlik kameralarına yansıdı. İş yeri sahibi, kasada 14 bin dolar nakit para, yaklaşık 100 adet altın bilezik, yaklaşık 100 adet de küçük muhtelif altınlar olduğunu ifade etti.

Para kasasını böyle çaldılar

Olay, saat 02.30 sıralarında Çankaya’da yaşandı. Otomobille mağazanın önüne gelen 3-4 kimliği belirsiz maskeli zanlı, cam kapıyı taşla parçalayarak içeri girdi. 

Buradan ikinci kata çıkan zanlılar, önce kapısını tekmeleyerek kırdıkları muhasebe odasına ardından da yönetim odasına girdi. 3 zanlı odadaki, yaklaşık 1 metre boyunda ve 50 santimetre genişliğindeki para kasasını merdivene kadar sürükleyerek götürdü. 


Merdivenlerden aşağı kaydırarak indirdikleri kasayı araçlarına koyan zanlılar olay yerinden otomobille uzaklaşmak istedi. Çalışmayan araçlarını bir süre itekleyen zanlılar ardından olay yerinden uzaklaştı.

Olay yeri inceleme ve sivil ekipler işyerinde parmak izi ve delil araştırması yaptı. Ekipler işyeri sahibi ve bekçinin ifadelerine başvurdu. İlk incelemelerde zanlılardan birinin araçla diğerlerinin ise yaya olarak kaçtıkları tespit edildi. 

Kasada 14 bin dolar nakit para, yaklaşık 100 adet altın bilezik, yaklaşık 100 adet te küçük muhtelif altınlar olduğu belirtildi. 

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
<< Önceki Haber Para kasasını böyle çaldılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER