Şota: Ölüm tehditleri bile aldım

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, gerginliğin ardından ölüm tehditleri aldığını açıkladı.

Şota: Ölüm tehditleri bile aldım

Trabzonspor'da, UEFA avrupa ligi'ndeki Rabotnicki maçı öncesinde sportif direktör Süleyman Hurma ile kaleci Onur Kıvrak arasında yaşanan tartışmada Onur'un kadro dışı kalması kelimenin tam anlamıyla kıyameti koparmıştı. Onur'un apar topar Makedonya'dan İstanbul'a dönmesinin ardından Hurma ve Arveladze istifa etmiş, ancak yönetimin talebi üzerine görevlerine devam etmişlerdi.

Günlerce konuşulan o olayı ilk kez detaylı biçimde anlatan Şota Arveladze, çok çarpıcı iddialarda bulundu. Gürcü teknik adamın açıklamaları şöyle:

"TEHDİTLER YÜZÜNDEN GİTMEYİ BİLE DÜŞÜNDÜM"
Ben Trabzon’da her şeyi yaşadım. Fakirlik dönemimde buraya geldim. Futbolumun zirvesine çıkıp Avrupa’ya gittim. O günkü Şota neyse bugünkü Şota arasında ne karakter ne de ahlak olarak fark etmedi. Aynıyım. Trabzonspor’da belki bir yılda yaşayacaklarımı 5 günde yaşadım. Telefonuma bir sürü tehdit geldi. Ölümle tehdit eden bile oldu. Gitmeyi bile düşündüm. Ama bu kaçmak olurdu. Kaldım ve savaşmak için buradayım. Trabzonspor’a katkı sağlamak için buradayım. Trabzonspor’da bir şeyler yaşanmış. Bu geçmişte de olmuş şimdi de olmuş. Herkes oyuncu alarak yanlışlar yapmış. Bunların bedelini bana ödettirmek haksızlık olur. Temizlik harekâtını sonuna kadar yapacağım. Pes etmek için değil inandığım ve bildiğim şeyleri yapmak için Trabzon’a geldim.
<< Önceki Haber Şota: Ölüm tehditleri bile aldım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER