Sosa: Camia birliğini bozmamamız lazım


Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Jose Sosa, taraftarın iyi ve kötü günde oyunculara destek vermesi gerektiğini söyleyerek, "Camia birliğini bozmamamız lazım." dedi.

Beşiktaş futbolcusu Jose Sosa Osmanlıspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Maç öncesi saha şartlarının kötü olacağını bildiklerini söyleyen Sosa, bu tarz maçların mücadele ile kazanılacağını belirtti. Sosa, "Son dakikaya kadar mücadele ettik. İnandık ve buradan maçı aldık. Beşiktaş'a geldiğim ilk günden beri pozitif işler yaptığıma inanıyorum. Futbol takım oyunu. Takım olarak zaman zaman iyi ve kötü dönemlerden geçiyoruz. Bugün de iki golü atmama rağmen bu takımın aldığı galibiyetti. İki gol atmak bana düştü. Ama takımın aldığı bir galibiyetti. Bunu bireysel olarak değil, takım olarak değerlendirmek lazım." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş taraftarını kaleci Tolga Zengin'e verdiği desteğin hatırlatılması üzerine Sosa, "Taraftarın yapması gereken iyi günde kötü günde oyuncuları takımı desteklemek. Takım olarak, camia olarak çok iyi gidiyoruz. Camia birliğini bozmamamız lazım." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Sosa: Camia birliğini bozmamamız lazım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER