Sony Xperia Z5 ve Z5 Compact Akıllı Telefonlar Görüntülendi

Twitter’da Vizileaks hesabının paylaştığı görselde Xperia Z5 akıllı telefon ve Xperia Z5 Compact konumlandırılmış.

Sony Xperia Z5 ve Z5 Compact Akıllı Telefonlar Görüntülendi

Sony’nin 2 Eylül’de IFA etkinliğinde önemli bir basın etkinliği düzenleyeceği bilgisi kısa süre önce doğrulanmıştı. Bu etkinlikte Xperia Z serisi yeni akıllı telefonların tanıtılması kesin gibi. Amiral gemisi niteliğindeki yeni Xperia Z5 modeli bekleniyor, bu cihaz firmanın parmak izi okuyucu taşıyan ilk akıllı telefonu olacak.
<a href='/haberleri/Sony-Xperia' class='textetiket' title='Sony Xperia haberleri'>Sony Xperia</a> Z5 ve Z5 Compact Akıllı Telefonlar Görüntülendi

Twitter’da Vizileaks hesabının paylaştığı görselde Xperia Z5 akıllı telefon iPhone 5S’nin sağ tarafında yer alıyor. iPhone’un sol kısmında ise Xperia Z5 Compact konumlandırılmış. Fotoğrafın gerçekliğini teyit etmenin bir yolu olmasa da bir aldatmaca yok gibi görünüyor. Parmak izi okuyucu taşıyan ilk Xperia’ları muhtemelen Eylül ayındaki IFA etkinliğinde tanıyacağız.

Parmak izi okuyucunun akıllı telefonun sağ kenarında yer alan güç butonuna gömülü şekilde yerleştirilmiş olması olası. Bu durumu da ilk kez görüyoruz, daha önce ana ekran tuşuna gömülü şekilde ya da arka kısımda kameranın altında konumlandırılan parmak izi okuyucularla karşılaşmıştık.

Fotoğraflardan anlaşılabildiği kadarıyla Xperia Z5’te bir deklanşör butonu mevcut. Ses seviyesini değiştirme tuşları güç butonunun altında konumlandırılmış. USB Type-C portu içermediği de söylenebilir.
<< Önceki Haber Sony Xperia Z5 ve Z5 Compact Akıllı Telefonlar Görüntülendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER