Sony'den yeni su geçirmez walkman


Sony tarafından üretilen yeni giyilebilir WS413 walkman ile müziğinizi yanınızda götürün. Deniz suyu ve toza dayanıklı yeni tasarım, çok çeşitli koşullarda daha fazla aktivitenin keyfine varmanıza imkan veriyor; sabah havuzda yüzerken, akşam sahilde koşarken veya karlı bir dağda yürüyüş yaparken size eşlik ediyor. Egzersiz yaparken müzik dinlemek gerçek bir motivasyon sağlıyorsa, neden daha kolay hale getirilmesin? Kablosuz ve ergonomik tasarımı sayesinde kulak üzerine rahatlıkla ve mükemmel şekilde yerleştirildiğinden, cihazın en önemli anlarda kulağınızdan kayacağından endişelenmenize gerek kalmıyor.

Chip dergisinde yer alan habere göre, cihaz artık deniz suyu ve toza dayanıklı olduğundan, kano kullanmak veya yüzmek gibi sevdiğiniz su sporlarının tadını çıkarmak mümkün. Ön kasanın yüzeyindeki paslanmaz kaplama walkmaninizin hem içeriden hem de dışarıdan korunmasını güvence altına alıyor. Cihaz konfordan taviz vermeksizin suyun sızmasına karşı bir engel oluşturmak üzere ince bir filmle kaplı özel tasarımlı kulak içi kulaklıklar ile birlikte sunuluyor.

Sızdırmaz yapısı sıkıştırma oranlarını eşitleyerek cihazın çeşitli ortamlarda toz geçirmez özelliğini korumasını sağlıyor. Daha da geliştirilmiş olan desteklenen sıcaklık özelliği, cihazın -5°C ila 45°C arasındaki sıcaklıklarda tam potansiyeli ile kullanabileceğiniz anlamına geliyor. CİHAN
<< Önceki Haber Sony'den yeni su geçirmez walkman Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER