Son trend 'yoga tatili'

Son trend 'yoga tatili'

Yeni iş dönemine dinlenmiş olarak girmek isteyenlerin yeni tercihi yoga tatili olmaya başladı. Ünlü yoga antrenörü Özlem Alataş, günümüzde zihnini arındırarak stres atmak ve kış sezonuna zinde girmek isteyenlerin tercihinin yoga tatili olduğunu söyledi. Alataş, meditasyon ve nefes çalışmalarının tamamının bu tatilin içerisinde yer aldığını belirtererek, "Böylece bir farkındalığınız oluyor. O da beden değil, ruhunuz tatil yapıyor." dedi.

Tatil köyleri, açık büfeler, 'beach'ler, tekne turları gibi her şeyin dahil olduğu bu listenin, tüm yılın stresinden kurtulmak isteyen birçok insanı artık tatmin etmediğini ifade eden Alataş, şöyle devam etti: "Bu tatili tercih eden insanların buluşma noktası ise yoga, doğru nefes teknikleri ve meditasyon. Yoga yapan çoğu insan yoganın yavaş yavaş güçlendiren ve sakinleştiren bir süreç olduğuna katılırlar. Her yoga dersi bedeninizi tanımanızı ve vücudunuzun derinliklerini keşfetmenizi sağlar. Farkındalığın kapısını aralamak için en iyi yol yogadır. Eğer yoga tatilinizi güzel bir yerde spa tedavisi ve muhteşem yemeklerle birleştirirseniz, bu deneyim sizi rahatlatmakla kalmaz, aynı zamanda size yeniden doğmuşsunuz hissi verir. Bizim de amacımız bunu sağlamak sizlere."

Yoganın kişinin kendi kendinde sağlık, mutluluk, huzur ve ferahlık bulması için etkin bir metot ve yaşam sistemi olduğunu vurgulayan Alataş, meditasyonun iç huzuru bulmada ve kendini tanımada etkin yardımcı bir yöntem olduğunu kaydetti. Alataş, sözlerini şöyle tamamladı: "Biz de 22-26 Eylül Kurban Bayramı döneminde, Antalya Belek'te 5 yıldızlı otelde düzenleyeceğimiz yoga tatili ile özel konumu, sağlıklı, bol oksijenli havasıyla, sakin, dinlendirici, dinçleştirici ve pozitif enerji yüklü doğasıyla zihnini arındırmak isteyenleri keyifli programımıza bekliyoruz. Yoga felsefesine de değineceğimiz etkinlikte, doğru nefes alış, doğru oturuş ve duruş öğrenilecek."

CİHAN
<< Önceki Haber Son trend 'yoga tatili' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER