Son Dakika! Gencecik fidanlar 5'er 5'er toprağa düşüyor

Suriye'de sürdürülen ve dün 5 askerin şehit olduğu Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen operasyonda, terör örgütü IŞİD sabah saatlerinde yine askerimize saldırdı. Saldırı sırasında beş askerin şehit olduğu, 10 askerin yaralandığı açıklandı.

Şehit yakınının El Bab isyanı: Kim için ne için savaşıyoruz?

IŞİD askerimize saldırdı! Beş asker şehit oldu

Dün beş askerin şehit olduğu ve 170’inci gününe giren Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab’ın ele geçirilmesine yönelik yürütülen operasyonlar sırasında, sabah saatlerinde IŞİD’li teröristler ile Mehmetçik arasında çatışma çıktı. Halen devam ettiği bildirilen çatışmalarda beş asker şehit oldu, 10 asker ise yaralandı. Saldırının ardından IŞİD terör örgütü unsurlarının bulunduğu alanlar, karadan ve havadan ateş altına alındı. Yaralı askerler tedavi için Kilis Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken, bugün saat 11.30’da 1, saat 14.40’da ise 4 şehidin cenazesi helikopter ile Gaziantep’e getirildi. Böylece gün içerisinde beş askerin daha şehit düşmesiyle, Fırat Kalkanı Harekatının başladığı geçen 24 Ağustos’tan bu yana şehit düşen asker sayısı 66’ya yükseldi.

ÇATIŞMALAR ŞİDDETLENDİ

Öte yandan Türk Silahlı Kuvvetlerinin desteğiyle El Bab şehir merkezine ilerleyen Özgür Suriye Ordusu ile terör örgütü IŞİD arasındaki çatışmalar şiddetlendiği belirtiliyor. 
<< Önceki Haber Son Dakika! Gencecik fidanlar 5'er 5'er toprağa düşüyor Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER