Somalı Sercan'ın da hayalleri gerçek oluyor

Samanyolu Televizyonu'nun beğeniyle izlenen dizisi Şefkattepe, Serdar Komutanı örnek alan küçük Sercan'ın hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Somalı Sercan'ın da hayalleri gerçek oluyor

Sosyal sorumluluk kapsamında birçok çocuğun ve gencin hayallerini gerçeğe dönüştüren Samanyolu Televizyonu şimdi de Somalı küçük Sercan'ın hayallerini mutluluğa dönüştürmek için harekete geçti. 

Hürriyet'in başlattığı 'Soma'nın hayalleri var' projesinin minik konuklarından biri de Sercan'dı. Ablasıyla birlikte hayallerini anlatan küçük Sercan, Samanyolu Televizyonu'nda yayınlanan ŞefkatTepe dizisini çok sevdiğini ve başrol oyuncusu Serdar Komutan gibi asker olmak istediğini belirtti. Küçük Sercan, Şefkattepe sevgisini yaptığı resimlere de yansıtmış.



Samanyolu Televizyonu, Küçük Sercan'ın hayallerini gerçeğe dönüştürmek için harekete geçti. Samanyolu TV Programlar Koordinatörü Murat Keskin, konuyla ilgili olarak Twitter'dan "Hürriyet'in Somanın Hayalleri Var kampanyasında Serdar Komutan'ı örnek alan Küçük Sercan'ı setimize davet edeceğiz." paylaşımını yaptı. 



Samanyolu Televizyonu'nun beğeniyle izlenen dizilerinden Küçük Gelin dizisi de geçtiğimiz hafta oyunculuk hayalleri kuran engelli genç Ali Polat’ın bu hayalini gerçeğe dönüştürmüştü.



Diziye konuk olan Polat, çekimlerde büyük bir heyecan yaşamasına rağmen verilen rolü başarıyla yerine getirdi.



Setin ilgi odağı haline gelen Polat, hayalini gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu belirtirken üstün çabasıyla hiçbir şeyin engel olmadığını da göstermiş oldu.

İşte Ali Polat’ın dizideki rolünden görüntüler;  
Engelli Ali Polat’ın hayalleri Küçük Gelin dizisiyle gerçeğe dönüştü | Samanyolu Haber
<< Önceki Haber Somalı Sercan'ın da hayalleri gerçek oluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER