Şoka giren küçük kız: Ben hiç ambulansa binmedim, korkuyorum


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu ikisi çocuk 3 kişi yaralandı. Kazada şoka giren 9 yaşındaki Aleyna Özkan, ambulansa hiç binmediğini ve korktuğunu söyledi.

Kaza, Müftü Mahallesi Yazar İlhami Soysal Sokak üzerinde meydana geldi. Alına bilgilere göre kontrolsüz kavşakta aynı anda geçiş yapmaya çalışan Reşit Özkan idaresindeki (30) 67 TE 958 plakalı otomobil ile Muharrem Kurt idaresindeki 67 LG 658 plakalı hafif ticari kamyonet çarpıştı. Kazada sağ kısmından darbe alan otomobilde bulunan Reşit Özkan, eşi Arife Özkan (31) ve ikiz çocukları Beytullah (9) ile Aleyna (9), çevredeki vatandaşlar ve sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Şoka giren Beytullah Özkan'ı sağlık görevlisi konuşturarak sakinleştirmeye çalıştı. Annesi Arife'nin ambulansa alındığını gören ve kazadan dolayı şok geçiren Aleyna da "Ben hiç ambulansa binmedim. Korkuyorum. Hem benim bir şeyim yok ki" diyerek ambulansa binmek istemedi. Küçük Aleyna, yakını olan Nurcan ismindeki kadının sakinleştirmesiyle ambulansa binerek hastaneye götürüldü.

Kaza yapan sürücülerden Reşit Özkan, "Oradan gelirken adam vurdu. Bilmiyorum. Ben öbür taraftan geliyordum. Bana vurunca ben bu şekilde döndüm" dedi.

Olay yerine gelen trafik ekipleri, hazırladıkları tutanağın ardından kaza yerinden araçları kaldırdı. Sürücüler, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken, Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi odluğu, kazada şoka giren ikiz kardeşin de sakinleştiği öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili tahkikat başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Şoka giren küçük kız: Ben hiç ambulansa binmedim,... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER