"Sneijder'la kontaktayız"

Ajax Teknik Direktörü Frank de Boer’den Sneijder açıklaması geldi. Heerenveen’yi yendikleri maçın ardından konuşan Hollandalı teknik adam Galatasaray’ın yıldızı ile kontak halinde olduklarını söyledi.

Frank de Bour: Sneijder'la kontaktayız

Ajax Teknik Direktörü Frank de Boer, Heerenveen’i deplasmanda 2-0 yendikleri maçın sonrasında yaptığı açıklamada forvet bölgesine transfer planladıklarını ve eski oyuncuları Klaas-Jan Huntelaar’ın da adaylar arasında olduğunu söyledi. 

Frank de Boer, GalatasaraySneijder’le de sürekli iletişimde olduklarını açıkladı.

Ellerinde Milik dışında santrafor olmadığını söyleyen De Boer, “İki iyi golcüye ihtiyacımız var. Milik’in arkasında bekleyen forvetimiz yok. Sadece El Ghazi’yi sayabilirim. Kasper Dolberg büyük bir yetenek ancak Şampiyonlar Ligi için iyi golcülere sahip olmamız gerekiyor. Neler olacağını göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Huntelaar’a olan ilgilerini doğrulayan Hollandalı teknik adam, Sneijder’le de her zaman temas halinde olduklarını söyleyerek, “Eğer bu konuda Marc Overmars bir yanıt verdiyse bilmiyorum. Hemen bir karar verme niyetinde değil. Biz bu tarz isimlerle sürekli temas halindeyiz, hatta Sneijder’le bile” şeklinde konuştu.

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber "Sneijder'la kontaktayız" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER