Skibbe, takımından memnun


Türkiye ile oynadıkları özel maçta 0 - 0 berabere kalan Yunanistan'da teknik direktör Michael Skibbe, takımından memnun olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yunanistan Teknik Direktörü Michael Skibbe, "Türkiye ile Yunanistan arasında güzel bir maç oynandığını düşünüyorum. Her iki takım arasında çok güçlü mücadeleler oluyor. Bu akşam da öyle oldu. Takımımın oyunundan memnunum. Türkiye biraz daha fazla pozisyon buldu. Ama biz de bu akşam iyi savunma yaptık." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin 2016 Avrupa Şampiyonası'ndaki şansının sorulması üzerine Skibbe, "Türkiye son maçlarda çok iyi performans gösterdi. Savunmasını çok iyi kurduğunu görüyorum. Bu akşam bile bazı oyuncularından yoksun olmalarına rağmen çok iyi oynadığını düşünüyorum. İyi performans göstererek başarılı olacaklarını düşünüyorum." cevabını verdi.

Türk futbolu ile Yunan futbolunu kıyaslaması istenen Skibbe, "Yunanistan'da 2 haftadır görev yapıyorum. Bir kıyaslama yapmak için çok erken. Ancak şu kadarını söyleyebilirim her iki ülke futbolcuları da çok yetenekli." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Skibbe, takımından memnun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER