Skandal karara sosyal medyadan büyük tepki

Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği'nin Koza İpek Holding ve bünyesindeki şirketlere kayyum atanmasına karar vemesinden sonra söz konusu karara sosyal medyadan büyük tepki yağmaya başladı.

Skandal karara sosyal medyadan büyük tepki

Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi ile BUGÜN GAZETESİ, BUGÜN TV, KANALTÜRK TV ve MİLLET GAZETESİ'nin de içinde olduğu Koza İpek Holding ve bünyesindeki şirketlere kayyum atanmasına karar verdi.

Söz konusu bu kararın ardından ise sosyal medyadan büyük tepki gelmeye başladı. İşte sosyal medyadan bu hukuksuz karara gösterilen tepkiler:

Sedat Laçiner
Canlı bomba patlayıncaya kadar onu tutuklayamayan bir sistem, 'şüphelendim' deyip seçim öncesinde bir medya grubuna kayyum atayabiliyor. 2 tv, 2 gazete ve 1 radyo, seçime 6 gün kala susturulursa orada basın özgürlüğünden ve seçim güvenliğinden bahsedilemez.

Zafer Özcan 
Bir savcı ve bir hakim kararı ile bir holdinge kayyum atanıyorsa, ülkede hiçbir şirket kendini güvende hissedemez! Olay bu kadar net!

Fatih Portakal
Koza 'ya kayyum atanması 'hukuk mi keyfi mi' o grubun yaşadıklarına baktığınızda hukuki olmadığını söyleyebilirsiniz. Yarın peki kime?

Lütfü Türkkan
Zulmetmeye devam ediyorlar.

Ufuk Şanlı
Seçimlerde oy çalabilmek için muhalif kanalları ve Anadolu Ajansı'nın tek rakibi olan Cihan Haber Ajansı'nı susturmak zorunda...

Hanım Büşra Erdal
Aydın doğan hakkında da şu an terör soruşturması var. Bu mantıkla koza-ipek'e el koyan yarın Aydın Doğan'a da el koyar. Hukuk yok çünkü

Mehmet Aysan 
İpek Holding'e kayyum atanması, seçim öncesi muhalefetin sesini kesme hamlesidir. En sert tepkiyi vermesi gerekenler muhalefet partileridir.

Sami Karahan
Yönetim yetkilerinin tümü ile devredildiği kayyumlar atanması ve yeni yönetim kurulunun atanan kayyumlarca oluşturulmasına karar verilmiş.

CEM TOKER
Legal görünümlü illegal gasp..

Fatih Vural
Özel mülkiyete çökmek, bir AKP geleneği haline geldi. Gazeteci arkadaşlarıma çok geçmiş olsun.

Savaş Genç
AKP marjinalleşti. Daha da marjinalleşecek. Hukuk ve demokrasiye dönme şansları yok. Kurtuluş reçeteleri kaos. Bu kayyum değil gasptır.

Prof.Dr. Haluk Savaş 
Medyaya el koymaya kalkanlar her tür işlemi yapabileceklerini gösteriyorlar... Demokrasinin de kendini savunma hakkı vardır...

feyzi işbaşaran 
#Diktatorcıldırdı Artık her kesin malına el koyacak. Kimsenin mal ve can güvenliği kalmadı.

Gültekin Uysal 
Hukuk-Demokrasi mülkiyet hakkı ile başlar. Koza-İpek Medyaya el konulması hukuk ve demokrasinin sıfırlandığının ispatıdır.

Hakan Şükür 
Artık Türkiye de hiçbir özel şirketin hukuki koruması yoktur.#İpekKoza'ya kayyum atanmasına karar verildi.Ank.Cum. Başsavcılığı talep etmiş.

Emrullah Bayrak
Oldu olacak Yüksek Seçim Kurulu'na da kayyum atasınlar. Seçimleri huzur içinde yapalım.

Cafer Solgun
Savcılık kararıyla kayyum atamak??? Bu, düpedüz zorbalık ve "çökme"...


Melek İpek Anne
" Olsun be aldırma Yaradan yardır Sanmaki zalimin ettiği kârdır... Mazlumun ahı indirir şâhı Her şeyin bir vakti vardır. " Yunus Emre

Dr. Sadettin Orhan
1 hakim kararıyla, devlete-özele bir kuruş borcu olmayan Koza Holding'e kayyum! Dua edin bu kantar sizi tartmasın... #Kozaİpek

Bulent Kenes 
Hukuksuzluğa, despotluğa, keyfiliğe maşalık eden malum hakimler ve savcılar bile bile suç işliyor! Hesabını soracak olan yine hukuk/yargı!

mehmet kamış
Hiç şüphemiz yok ki insanlık onuru zalimleri yenecek!

Melek İpek Anne
" Rabbin için sabret " (Müddessir / 7)

Koray Çalışkan
Halka arz edilmiş İpek Koza'ya devletin el koyması, hem halka hem girişimciliğe ekonomik darbedir. Böyle mi Adalet, böyle mi Kalkınma?

Eren Erdem
Medyaya çökme operasyonu kapsamında, kayyum atanan yayın grubuna yapılan hukuksuz bir gasptır. Kim olursa olsun, bu hareket kabul edilemez..

Ayhan Bilgen
Kiminin payına kayyum düşüyor kimine vergi cezası,kiminin kafasına silah dayanıyor,kimi terörist diye cezaevine atılıyor.bu mu demokrasiniz

Ekrem Dumanlı
Koza grubuna kayyum atanması açık bir gasptır, hukuksuzdur. Anayasaya aykırıdır.

<< Önceki Haber Skandal karara sosyal medyadan büyük tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER