Sıradaki rakip de İspanyol

Real Madrid’i İspanya deplasmanında 75-63’lük skorla geçerek adını Final Four’a yazdıran Fenarbahçe'nin, yarı finaldeki rakibi de belli oldu.

Sıradaki rakip de İspanyol

Sarı lacivertli ekip Berlin'de bir diğer İspanyol ekip Laboral Kuxta ile Final Four'un ilk maçında 13 Mayıs Cuma günü karşı karşıya gelecek.

Real Madrid'i 3'te 3 yaparak 3-0'la geçen Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, İspanya'dan bugün TSİ 19.15'te bineceği uçakla 23.15'te Atatürk Havalimanı'nda olacak. 

Sarı lacivertli taraftarların üst üste ikinci kez Final Four'a kalan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nı havaalanında coşkuyla karşılamaya hazırlandığı da iddia edildi.

FİNAL FOUR'DA İLK RAKİP İSPANYOL LABORAL KUXTA

Turkish Airlines Euroleague play off turunda son şampiyonları devirme geleneğini sürdüren temsilcimiz Fenerbahçe, ikinvi kez Final Four oynama başarısı gösterdi.

Son iki sezonun Euroleague şampiyonları, unvanlarını Fenerbahçe yüzünden koruyamazken, geçtiğimiz yıl, 2013-14 sezonunu şampiyonlukla kapatan Maccabi Electra'yı 3-0 ile kupa dışı eden Obradovic'in öğrencileri, bu sezon da 2014-15 sezonu şampiyonu Real Madrid'i Final Four dışına itti. 

Böylece Fenerbahçe, son şampiyonları çeyrek finalde hem de 3-0'lık skorlarla saf dışı bırakarak üst üste ikinci kez Final Four'a yükseldi.

Almanya'nın başkenti Berlin'de 13-15 Mayıs'ta düzenlenecek Final Four organizasyonunda temsilcimiz Fenerbahçe’nin yanı sıra CSKA Moskova (Rusya) ve Laboral Kuxta da (İspanya) mücadele edecek. 

Turnuvadaki son takımı ise Barcelona Lassa – Lokomotiv Kuban serisinden çıkacak ekip belirleyecek. Bu seride İspanyol ekibinin 2-1 üstünlüğü bulunuyor.

Fenerbahçe, Final Four'da 13 Mayıs Cuma günü İspanyol ekibi Laboral Kuxta ile karşılaşacak.

FİNAL FOUR'UN 4. EKİBİ YARIN BELLİ OLABİLİR

Bu arada Berlin'de yapılacak Final Four maçlarında 3 takım belli olurken, 4. takımın belli olacağı Barcelona Lassa ile Lokomotiv Kuban eşleşmesinde seri 2 - 1 Barcelona Lassa üstünlüğünde devam ediyor. 

Seride 4. maç yarın yine Barcelona'da oynanacak.

Euroleague play off çeyrek final serisi 3. maçında dün akşam Barcelona Lassa sahasında Rus ekibi Lokomotiv Kuban'ı 82-70 yenerek 2-1 öne geçti.

Seriye deplasmanda başlayan ve yaptığı ilk maçı 66-61 kaybeden Barcelona Lassa, yine deplasmanda oynadığı ikinci karşılaşmayı 92-66 kazanarak seriyi 1-1 getirmiş ve saha avantajını da ele geçirmişti. 

İspanyol takımı, sahasındaki ilk karşılaşmayı önde tamamlayarak, seride 2-1 öne geçti.

Serinin 4. maçı (yarın) 21 Nisan Perşembe günü yine Barcelona'da oynanacak ve İspanyol ekibinin kazanması durumunda seri 3-1'e geleceği için Berlin'e gidecek 4. takım da Barcelona Lassa olacak. 

Eğer 4. maçı Lokomotiv Kuban kazanırsa seri 2-2 ile eşitleneceğinden Final Four'a kalacak 4. takımı belirleyecek 5. maç Kuban'ın ev sahipliğinde Rusya'da oynanacak.

CİHAN
<< Önceki Haber Sıradaki rakip de İspanyol Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER