Bu hafta vizyona giren sinema filmleri - FRAGMAN

19 Nisan Cuma günü vizyona giren sinema filmleri hakkındaki bilgiler ve fragmanları burada! İzleyin...

Bu hafta vizyona giren sinema filmleri - FRAGMAN

19 Nisan Cuma günü; Kayıp Balık Nemo 3, Kötü Ruh, Geçit Yok, Suç Ortağı, Yabancı, Karayel Poyraz ve Cesur Balık 2 filmleri vizyona girdi. İşte filmler hakkındaki bilgiler ve kısa tanıtım videosu...


KAYIP BALIK NEMO 3D

Kayıp Balık Nemo efsanesi bu kez 3D olarak sinemada. Dünyaya gelir gelmez annesini kaybeden Nemo babası tarafından büyütülmektedir. Artık İlkokul çağına geldiğinde babasının ilgisinden sıkılmaya başlar.

Bir süzgeci küçük olduğu için babası Okyanusta yüzmeyi Nemo' ya yasaklamıştır.Bir gün Nemo, Okyanusta yüzebileceğini ve o sırada yüzeyde duran cisme dokunabileceğini iddaa eder ve kendini bir anda bir insanın ellerinde bulur. Oğlunun insanlar tarafından yakalanıp götürüldüğünü gören babası, çok kararlıdır ne olursa olsun Nemo' yu bulacak ve eve geri gecektir. Fakat Okyanus sandığından çok daha tehlikelidir.
***********

KÖTÜ RUH

Yirmili yaşlarda beş arkadaş bir kulübede kapalı kalır. Ölülerin Kitabı'nı bulduktan sonra, farkında olmadan ormanda yaşayan ve uyumakta olan şeytanları toplamaya başlarlar.

Bu şeytanlar birer birer gençleri ele geçirir ta ki geride hayatta kalmak için savaşan bir kişi kalana kadar.
********

GEÇİT YOK

Sınır bölgesinde şeriflik yapan Owens'ın karşısına uyuşturucu kaçakçılığı yapan ve polislerce aranan bir uyuşturucu çetesi lideri çıkar.

Şerif Owens, deneyimsiz yardımcısıyla beraber uyuşturucu kaçakçılarına karşı amansız bir mücadele verecektir
***********

SUÇ ORTAĞI

Usta soyguncu Will Montgomery, bir banka soygunu sırasında ihanete uğrayıp 8 yıl hapis yatar. Will, hapisten yeni çıkmıştır ve kızı Alison ile ilişkisini düzeltmeye hazırdır.

Bu arada Will’in 10 milyon dollarlık fidyeyi ulaştırabilmesi için yalnızca bir günü vardır. Hem FBI hem de Vincent’in inanmamasına rağmen para aslında onda değildir. Will için bu durumda tek bir seçenek kalmıştır: Eski suç ortağı, Riley ile tekrar biraraya gelip, bir soygun daha yapmak ve geç olmadan kızını kurtarmak.

**************

YABANCI

1980 darbesi sonrası yurt dışına mecburen iltica eden bir anne-babanın kızı olan Özgür, Paris'te doğup büyümüş ve arada geçen 30 yıl boyunca Türkiye'yi ve İstanbul'u hiç görmemiş tanımamıştır. Annesi zaten o küçükken ölen Özgür'ü babası büyütmüştür fakat o da vefat eder. Ölüm haberiyle yıkılan Özgür babasından kalan bir mektubu bulunca çok etkilenir ve onun son arzusunu, ülkesine gömülme isteğini yerine getirmek için İstanbul yollarına düşer. Ama Türkiye'de hiç de hazırlıklı olmadığı sürprizlerle karşılaşacaktır zira babasını defnedebilmesi için T.C. nüfus cüzdanı şarttır. Ama babası ilticayla gittiğinden dolayı vatandaşlıktan uzun zaman önce çıkartılmıştır.
***********

KARAYEL POYRAZ

İstanbul'dan Karadeniz Bölgesi'ne yaşamaya gelen gençler farklı hayat görüşlerine sahiptirler. Üniversite yıllarında kurdukları müzik grubu en büyük tutkularıdır ve müzik onları gitgide yakınlaştırır. Fakat bir süre sonra pek çok müzisyenin düştüğü ikileme onlar da düşer ve 'piyasa müziği/'ideal müzik' yapma arasında kalırlar.

*********
CESUR BALIK 2

Pi ve Cordelia daha yeni Junior'un ebeveynleri olmuşlardır. Pi bütün balıkları savaşmak için eğitiyorken, Ronny adında yeni birisi ortaya çıkarak, kendi yöntemini denemelerini ve bu sayede köpekbalıklarından kurtulabileceklerini söylerler.

<< Önceki Haber Bu hafta vizyona giren sinema filmleri - FRAGMAN Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER