Sigara içerek okulda uyuşturucu aradılar!

Samanyolu Okulları'na yapılan baskına katılan ve uyuşturucu araması yapan polisler yasak olmasına rağmen okul bahçesinde sigara içti.

Sigara içerek okulda uyuşturucu aradılar!

Ankara'da Samanyolu Eğitim Kurumları'na Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Siber Suçlarla Mücadele birimlerinin de aralarında olduğu ekipler, sabah saatlerinde baskın düzenledi. Çevik Kuvvet Polisleri de baskına destek ekip olarak hazır bulundu. Aramalar sırasında okulun güvenlik kameraları kapatıldı.

POLİS SİGARA İÇEREK UYUŞTURUCU ARADI

Baskına katılan polisler sigara dahi içilmeyen bir okulda yasak olmasına rağmen sigara içerek uyuşturucu araması yaptı. Polislerden birisi okul bahçesinde kimseye aldırmadan sigarasını tüttürürken görüntülendi. Üstelik sigara içen polis fotoğrafını çeken öğrenci velisine müdahale etti.

KARAKAYIŞ: OKULDA SİGARAYA MÜSAMAHA YOK

Devlet okullarında uyuşturucu kullanımın arttığının altını çizen PAK Eğitim İşleri Sendikası Genel Başkanı Kayışkıran, üyeleri olan Samanyolu eğitim kurumlarında öğrencilerin sigara içmesine dahi müsamaha gösterilmediğini anlattı.

SİGARA BİLE İÇİLMEYEN YERDE UYUŞTURUCU ARANIYOR


PAK Medya İş Sendikası Genel Başkanı İsmail Topçuoğlu, "Burada yapılacak en son şey uyuşturucu aramaktır. Sigara bile içilmeyen bir yerde uyuşturucu aramak ne kadar acizliktir. Uyuşturucu hangi okullarda kullanılıyor TÜİK bunu araştırsın. Açık yüreklilikle da paylaşsın istiyoruz. Yapılanlar son derece gülünç tablo."

ÖĞRENCİ VELİLERİ: SİGARA İÇİLMEDİĞİ İÇİN GÖNDERİYORUZ

Okul önünde baskına ve aramalara tepki gösteren öğrenci velileri çocuklarını bu okullara kötü bir alışkanlık kazanmasınlar diye gönderdiklerini söyledi. Bir veli, "Bu okulda ne öğretmenler ne de öğrenciler sigara içmiyor." diyerek tepki gösterdi. Bir başka veli ise, "Bizim çocuklar bırakın sigarayı kola bile içmiyor diyerek yapılan yanlıştan dönülmesini istedi.
<< Önceki Haber Sigara içerek okulda uyuşturucu aradılar! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER