Şevki Yılmaz'ın açıklayacağı Hadis-i Şerif bu mu?

Eski Refah Partili milletvekili Şevki Yılmaz'ın 16 Nisan referandumundan evet çıkacak, bununla ilgili hadis var, haftaya açıklayacağım sözleri şok etti

Şevki Yılmaz referandum için hadis uydurdu!

Recep Tayyip Erdoğan'a kutsiyet atfetmeye de başladılar.

Referanduma evet kampanyası için her türlü argümanı dolaşıma sokan AKP'liler, şimdilerde bu niyetlerine dinimizi ve Sevgili Peygamberimizi de alet etmekte sakınca görmüyorlar.

Son olarak Şevki Yılmaz'ın 'referandumdan hayır çıkmaz, 16 Nisan'ın zaferle çıkacağına dair Hadis-i Şerif var' haftaya o Hadis-i Şerif-i okuyunca... şeklinde devam eden sözleri büyük mahsurlar barındırıyor. Zira Efendimiz (asv) adına söz uydurmak ve söylemediği bir şeyi O’na izafe etmek kayıtsız şartsız haramdır ve Cehennem azâbını gerektirir. Bu ister helâl ve haram, ister terğîb ve terhîb (teşvik ve sakındırma), ister başka bir hususta olsun fark etmez. Yine aynı şekilde O'nun aynen söylemediği bir sözü O’na nisbet etmek gibi yapmadığı bir fiili kendisine nisbet etmek de büyük günahların en büyüklerindendir.

YILMAZ'IN SÖZLERİYLE İLGİLİ BİR HADİS-İ ŞERİF VAR

Efendiler Efendisi (asv) de bu konuda çok net uyarıda bulunmuştur.

Ebû Katâde (r.a) bu konuda şöyle demiştir:

“Rasûlullah (asv) Efendimiz’in şu Minber üzerinde şöyle buyurduklarını işittim:
''Benden çok hadis nakletmekten sakının! Kim benim adıma bir şey söylerse sadece hakîkati (veya) doğruyu söylesin! Kim, söylemediğim bir şeyi bana izafe ederse Ateş’teki yerine hazırlansın!(İbn-i Mâce, Mukaddime, 4/35; Dârimî, Mukaddime, 25/243)

HAFTAYA KADAR SÜRESİ VAR

Şimdi herkes Şevki Yılmaz'ın önümüzdeki hafta hangi Hadis-i şerifi açıklayacağını merakla bekliyor.
<< Önceki Haber Şevki Yılmaz'ın açıklayacağı Hadis-i Şerif bu mu? Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER