Ses Bahçeli'den geldi: Gül peşinde koşacağınıza akıllı olun, adam olun

Abdullah Gül isminin fazla teleffuz edilmesi AKP-MHP ittifakını hareketlendirdi

SHABER3.COM

Erken seçim kararı sonrası muhalefet tarafından çıkarılacak adaylar üzerinde tartışmalar sürerken eski milli görüşçü ve AKP'li Abdullah Gül'ün aday yapılacağı söylentisi eski arkadaşlarını endişelendirdi. 
AKP'nin direkt olarak hedef almadığı Abdullah Gül'le ilgili topa Bahçeli sokuldu. Akşam saatlerinde tweet mesajlarıyla başta Gül olmak üzere hemen hemen tüm muhalif kesimlere hakaretler yağdıran Cumhur ittifakının yavru partisi genel başkanı Devlet Bahçeli "Türkiye’ye tuzak kuruluyor, Türk milleti tahrik ve taciz ediliyor. Hülasa kaosa oynanıyor. Sayın Gül Pensilvanya’nın tezgahına düşmeyi nasıl göze almıştır." diye yazdı.

Bahçeli, "Özellikle ifade etmeliyim ki, buhrana davetiye çıkaran siyasi gelişmeleri, bunalıma adeta çağrı yapan bulanık görüşme ve temas trafiklerini ibretle, esefle ve endişeyle takip ediyorum. Türkiye’ye tuzak kuruluyor, Türk milleti tahrik ve taciz ediliyor. Hülasa kaosa oynanıyor. 24 Haziran 2018’de yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerine iki ay kala iç ve dış nifak ve şikak yuvaları başlarını kaldırmış vaziyettedir. Siyasi ve toplumsal yapının mahvını kurgulayan ihanet lobisi oldukça aktif, son derece faaldir." şeklinde ifadeler kullandı.

BAHÇELİ'YE GÖRE MUHALEFET FRENİ PATLAMIŞ YÜK KAMYONU GİBİ

"Demokrasiden umudunu kesen, millet iradesine sırtını dönen, Türkiye’nin milli ve beka davasına husumet duyan ne kadar aktör, zümre, kesim, mihrak, fail ve figüran varsa kıpır kıpırdır" diyen Bahçeli, "Bunlar freni patlamış yük kamyonu gibi yokuş aşağı gitmektedir. Cumhur İttifakı’nı hazmedemeyen çevreler ne yapacaklarını, nereye bulaşacaklarını şaşırmış durumdadırlar. Cümbüş İttifakı kurun demiştik, ne fayda; cürüm ve cehaletin koalisyonunda söz kesecek kadar İP’ten kazıktan boşanmışlardır." sözlerine yer vererek "Şimdi 11’nci Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı adaylığı üzerine çok sinsi bir kamuoyu hazırlama stratejisi devrededir.'' diye mesaj verdi.

'KARDEŞLİĞİ ÇİĞNEMEK' DEDİ

"Kardeşliği çiğnemek, yaşanmış yıllara bir kalemde çizgi çekmek, vefaya menfaat gözeterek veda etmek inançlarımızın neresinde yazılıdır? Sayın Gül Pensilvanya’nın tezgahına düşmeyi nasıl göze almıştır? şeklinde tuhaf mesajlarına devam eden yavru cumhur lideri ''24 Haziran’da İP’sizinden sapsızına, SP’inden çürük CHP’sine kadar boylarının ölçüsünü sandıkta alacaklardır. Ne demişti Yusuf Has Hacib: “Sana herkesten daha yakın olan yine kendindir. Gönlüne sinmeyen işi bırak, işte o kadar.” Gül peşinde koşacağınıza; akıllı olun, adam olun, milli olun, ahlaklı olun; bunları olduktan sonra ne yapacaksınız öyle yapın…" diye mesajlarını bitirdi
<< Önceki Haber Ses Bahçeli'den geldi: Gül peşinde koşacağınıza akıllı... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER