MHP'li Semih Yalçın: Kudurmuş CHP'lilerin aşısını 2019'da yaptıracağız

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP'liler için, 'saldırgan, arsız, ahlaksız, seviyesiz, ucuz kabadayı, kudurmuş' gibi ifadeler kullandı, 'Aşılarını 2019'da yaptıracağız' dedi.

SHABER3.COM

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamayla CHP yöneticilerine hakaret yağdırdı. Yalçın, 'ahlaksız, seviyesiz, yetersiz, ucuz kabadayı' ifadelerini kullandığı CHP'liler için, "Yegâne marifeti kudurmaktan ibaret olan CHP yöneticilerinin, sözcülerinin ve medyadaki avanelerinin, aşılarını 2019 seçimlerinde mutlaka yaptıracağız" dedi. 

Kılıçdaroğlu'nun CHP genel başkanı olduğu sürece ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'la benzer ifadeler kullanan MHP'li Yalçın, "Bir kaset komplosuyla Sayın Deniz Baykal'ın CHP Genel Başkanlığından uzaklaştırılmasından sonra ana muhalefetin başına monte edilen Kemal Kılıçdaroğlu, bu dönüşüm operasyonuna memur edilmiştir" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun şuursuz gaflar sergilediğini, CHP'de insani değerlerin öldüğünü ve politika uğruna hiçbir ahlaki endişe güdülmediğini savunan Yalçın, CHP'nin, PKK'nın siyasi kanadının savunuculuğuna ve avukatlığına soyunduğunu da öne sürdü. Yalçın, "PKK Marksist bir örgüttür ve onun siyasi temsilcileri de aynı kafadadır" dedi.

KAFTANCIOĞLU'NU HEDEF ALDI

Tıpkı Erdoğan gibi CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu hedef alan Yalçın, "İstanbul il başkanlığının; millî değerler ve hassasiyetlere düşmanlığıyla, Marksist-Leninist örgütlere sempatisiyle bilinen birine teslim edilmesi de CHP'deki aşırı solcu değişim ve dönüşüm adına atılmış belirleyici bir adımdır" dedi.

CHP MARKSİST-LENİNİST

"Maalesef CHP; şiddet yanlısı, devlet düşmanı, kavgacı, gürültücü, çatışmacı, sözde demokrat ama aslında demokrasi düşmanı Marksist çevrelerin eline geçmiştir. CHP, artık tamamen Marksist-Leninist siyasi propaganda metotlarını tercih eden bir parti haline gelmiştir" diyen Yalçın, "Bu metotların içinde yalan, iftira, karalama, aşağılama, kin, nefret, düşmanlık ve garez vardır. Bu metotların içinde; fitne ve karmaşa üretme, kaos yaratma vardır. Cumhuriyet'i kuran ve Atatürk'ün mirası olan parti; iticiliğin, sevimsizliğin ve ürettiği siyasi düşmanlıkların çarkında Atatürk'ün mirasını çarçur edip tüketmekte, bitirmektedir. CHP; aşırı sol ve Marksist sloganlarla, dayanılmaz ve itici bir retorikle, siyasette kavga kültürünü ve uzlaşmazlığı egemen kılma çabasıyla, vatandaşları ve özellikle de kendi seçmenlerini bunaltmaktadır" dedi.

'SALDIRGAN ARSIZ GELENEKSEL SOL'

MHP'nin attığı adımlarla, 'CHP'nin karanlık planlarını' bozduğunu söyleyen Yalçın, CHP temsilcileri için 'kavgacı, uzlaşma kültüründen yoksun, sürekli çatışma ve karmaşa sevici siyasi tiplemeler' ifadelerini kullandı. Yalçın, "CHP sözcüleri; saldırgan ve arsız geleneksel solun 21. yüzyıl versiyonunu temsil etmektedir" dedi.

CHP'Lİ YÖNETİCİLERE AĞIR HAKARETLER

Yalçın, açıklamasının devamında da bir yandan CHP'liler için, 'ahlaksız, seviyesiz, yetersiz, ucuz kabadayı' ifadelerini kullandı, öte yandan 'saygısız' olmakla 'kenar mahalle ve sokak kabadayılığı jargonu kullanmakla' suçladı. Yalçın açıklamasını, "Yegâne marifeti kudurmaktan ibaret olan CHP yöneticilerinin, sözcülerinin ve medyadaki avanelerinin, aşılarını 2019 seçimlerinde mutlaka yaptıracağımızın bilinmesini isteriz" diyerek sonlandırdı.
<< Önceki Haber MHP'li Semih Yalçın: Kudurmuş CHP'lilerin aşısını... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER