Selam Bahara Yolculuk filmi sinemaseverler ile buluştu

Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı 'Selam Bahara Yolculuk' filmi sinemaseverlerle buluştu.

Selam Bahara Yolculuk filmi sinemaseverler ile buluştu

Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı 'Selam Bahara Yolculuk' filmi sinemaseverlerle buluştu. İlk seanslar olmasına rağmen yoğun ilgi ile karşılanan film, sinemaseverlerden tam not aldı. Sinemacılar da filmin hafta sonu seansları biletlerinin şimdiden tükendiğini söyledi.

Senaryosu yaşanmış gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yazılan ve çekimleri Kırgızistan, Kazakistan ve Türkiye'de yapılan film, gönül kahramanlarının hikayesini konu alıyor. Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı filmin baş rollerinde Aslıhan Güner, Gürol Güngör, Merve Sevi ve Mert Yavuzcan gibi isimler yer alıyor.

Bugün sinemaseverlerle buluşan Selam Bahara Yolculuk, sinemacılardan ve vatandaşlardan tam not aldı. Filmin ilk seansları olmasına rağmen yoğunluğun olduğunu belirten sinema işletmecisi Fırat Dilbaz, "Yoğunluğumuz oldukça fazla. Rezervasyon yapmamız anlamında her yerden telefonlar geliyor. Baya iyi, sevindirici güzel. 11.30 seansı olmasına rağmen baya bir kalabalık, yoğunluk vardı. Hafta sonu seanslarında da yoğunluk bekliyoruz." açıklamasını yaptı.

Yurt dışında yaşadığı dönemleri tekrar hatırladığı ifade eden Tuba Ayan da, "İzledim nadir güzel filmlerden bir tanesi. Bir de ben yurt dışında yaşadığım için bende daha farklı duygular uyandırıyor." şeklinde konuştu.

Filmi izlerken duygulandığını anlatan Fatma Oktay ise, "Duygulandım. O ağabeyleri, ablaları görünce onların hizmetlerini görünce çok etkileniyorum. Bunlar aslında filmlerde değil tüm dünyada var. Çok güzel çok etkileyici. Filmde ailesini bırakıp hiç bilmediği bir yere gidiyor. Yani insanların cüzi irade ile anlayamayabileceği bir şey. Her halde yaşanarak anlaşılır. Ama ben çok etkilendim. dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Selam Bahara Yolculuk filmi sinemaseverler ile buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER